Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tento týden v Ulici: Nebezpečný stalking a Brunova prozrazená známost

11. ledna 2021 | 06:00

Ulice se rozjíždí v plných obrátkách. Tento týden narazí jedna z hrdinek seriálu na stalkera, což není dobré brát na lehkou váhu. Blanka se pořádně odváže na večeři s Patrikem a Veronikou, že nebudou věřit vlastním očím. Co dalšího vás tento týden čeká?

Milena Pumrová se už vidí v Gábinině salonu jako velká podnikatelka, která to všem natře. Veronice a Jitce opět začíná diktovat, jak to tam teď bude chodit, ale tenhle pocit vítězství si moc dlouho neužije. V salonu se totiž znenadání objeví její konkurence s pěkně ostrými lokty, která s ní zamete takovým způsobem, že se v první chvíli nezmůže na slovo… Jakou lekci a od koho Pumrová dostane? Veronika a Patrik uspořádají přímo gurmánské hody, na které pozvou Blanku a Evžena. Nakonec dorazí jen samotná Blanka, která si to hodlá bez své drahé polovičky opravdu užít. Patrik i Veronika jen koukají, co v ní vězí, když to rozjede jako za studentských let. Má to ale malý háček. Ti dva netuší, čím si Blanka právě prochází, co všechno se skrývá za jejími hláškami a narážkami.

Podívejte se na rozhovor s Patrikem z Ulice:

Video se připravuje ...
Nový sexy učitel v Ulici! Kdo to je a jak zamíchá dějem? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Není rande jako rande. Pro někoho je každá schůzka velkou výzvou a dobrodružstvím, jiný si naplno užívá rodící se vztah a lásku. Jana a Saša Beck i nadále úzkostlivě tají, že spolu chodí. Scházejí se jen v soukromí, což znamená nejen velkou konspiraci, ale také maskování, jež toho druhého naprosto odbourá. Tajnosti kolem svého rodícího se vztahu dělají i Bára a Franta, jimž už zamilovanost kouká z očí… Jak to na ně praskne? Co podnikne kvůli Janě Saša Beck? A jak se provalí nový vztah Bruna?

Kristýna si díky náhodě zapamatuje tvář člověka, kterého si všimne ve své blízkosti i následujícího dne. Přestože ji to zarazí, s Denisem to vezmou s nadhledem. Jenže záhy se ukáže, že jejich vtípky o stalkingu zřejmě nejsou takovou fantasmagorií, jak si myslí. Magda má opět plnou hlavu Prokopa. Znovu s ním stráví krásné odpoledne na skále, zase k sobě mají hodně blízko. Prokop ji pak doprovodí až před dům, a není to jen z galantnosti. Jenže Magdu stejně přepadnou další pochybnosti.