Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Šokující zprávy o Bedřichově zdraví, Márovo zatčení a příchod nové postavy

Video se připravuje ...
Kdo přijde pro Máru domů? Je to policejní zásah?
VIDEO: TV Nova
3. května 2021 | 06:00

Bedřich se už pomalu vidí ve Vietnamu, který chce se svým parťákem projet na motorce. Plánování cesty i pořizování výbavy na výpravu jsou v plném proudu, Bedřich se na tohle dobrodružství těší jako malý kluk. Jenže ve chvíli, kdy nemyslí na nic jiného, mu jeho lékařka zavolá docela nepříjemnou zprávu. V ten moment mu nálada klesne na bod mrazu a v hlavě se mu najednou vyrojí úplně jiné myšlenky.

Mára je už několik dní jako na trní kvůli kšeftu s Mikulkou. Obvykle měl svůj pěkně zúročený vklad nazpět po pár dnech. Tentokrát je ale ticho po pěšině, a Mikulka mu navíc ani nebere telefon. Mára má nervy na pochodu, i když před Karlou a svými blízkými se to snaží maskovat, jak jen může. Jenže jakmile se u jeho dveří rozezvoní zvonek a do bytu vejdou dva muži, je zle. Bára je hodně nešťastná kvůli Janě, která ji ignoruje od chvíle, kdy se jí i přes Frantovo varování pokusila otevřít oči a prozradila jí, čeho se stala u Saši Becka nechtěným svědkem. Obě holky mrzí, jak daleko to zašlo. Bára navíc vnímá, že na Janu je toho nyní moc. A tak dospěje k překvapivému rozhodnutí, díky kterému by jí ráda byla v těchto chvílích po boku.

Blanka si nyní prochází další hodně těžkou zkouškou. Snaží se vyléčit se ze závislosti na alkoholu, ale je to mnohem náročnější, než si kdy dokázala představit. Má co dělat sama se sebou, ovšem Adam jí bohužel nakládá ještě víc. Kvůli strachu, který o ni má, ji už nešetří. Natvrdo jí vmete do obličeje zraňující pravdy, odmítá se jí v čemkoliv přizpůsobit. Každý štamgast potvrdí, že jakmile se změní majitel hospody, je důvod k obavám. Málokdy se stane, že by pro stálé hosty zůstalo vše při starém, nebo se to dokonce změnilo k lepšímu. Iluzi si nedělají ani štamgasti z bývalé Květiny hospody. Všichni teď napjatě čekají, jak se vlády nad jejich oblíbeným lokálem chopí nová majitelka. Jaká vlastně je? Jaké má plány s hospodou a penzionem? Kdo se s ní seznámí mezi prvními? A jaký dojem si z tohoto setkání odnese?