Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Zoufalé činy ve jménu lásky. Komu to dopadne a kdo nepochodí?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
6. září 2021 | 12:32

Druhý zářijový týden bude v nekonečném seriálu Ulice dějově hodně nabitý. Osudy několika hrdinů naberou nečekaný spád, příběhy jiných postav okoření láska, ale ne u každého bude šťastná a opětována.

Šárka Pospíšilová si v posledních dnech zoufá čím dál víc. Kvůli vyrabované kavárně má bezesné noci, hlavou se jí honí, jak to udělat, aby nezkrachovala, neboť škody se vyšplhaly do desítek tisíc korun. Naštěstí má kolem sebe lidi, kteří vymysleli, jak jí pomoci. Jejího kamaráda Adama Voláka napadne uspořádání akce Večírek smolařů, na kterou je zván každý, kdo chce Šárku podpořit.

Jakmile Lumír a Vilma Nyklová zjistí, co jim Kateřina udělala za zády, uvidí rudě. Podle nich se jedná o jasný podraz s jediným cílem – rozeštvat jejich rodinu a vytěžit z toho maximum pro sebe. Něco takového si ale Lumír nemíní nechat líbit, a tak si na milou Kateřinu hned začerstva došlápne. Anča je už pár let velkou oporou dětem v azylovém domě. Žádné z nich ji ale zatím nevyhledalo mimo toto prostředí, ve kterém se pravidelně vídají. K tomu dojde až nyní, když se za Ančou vypraví v nouzi nejvyšší osmnáctiletá Sára, aby ji požádala o pomoc.

Jana si až příliš pozdě uvědomila, jak moc Bruna miluje a že o něj pořád hodně stojí jako o svého kluka. Ty dva to opět táhne k sobě, jenže Bruno chodí už několik měsíců s Dorkou, jíž nechce ani jeden z nich ublížit. Navíc je právě Dorka nyní Janinou spolubydlící. Ani to ale Janu nezastaví. Její touha po Brunovi je tak silná, že se odhodlá dát mu své city najevo stůj co stůj. Mirek se do Magdy zamiloval na první pohled. Záhy mezi nimi přeskočila jiskra, Magda po jeho boku jen zářila. Nyní se po pár dnech znovu uvidí, ale je to úplně jiné než minulý týden. Zatímco Mirek chce přirozeně navázat tam, kde skončili při posledním setkání, na Magdu to je najednou moc rychlé, takže zařadí zpátečku.

Blanka a Evžen to mezi sebou rozhodně nemají vyřešené, byť hlavně Evžen si myslí pravý opak. Jakmile se ti dva ocitnou tváří v tvář, je na nich znát, že si nejsou úplně lhostejní. To velmi dobře registrují Kateřina i Luděk, jenž se chce znovu vrátit Blance do života se vším všudy a opět naprosto opanovat její prostor.