Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ulice: Jak to bude s Bárou, když její představitelka porodila? Zmizí ze seriálu?

2. dubna 2021 | 09:13

Eliška Hanušová je maminkou. Před pár dny porodila svého prvního syna a tudíž její natáčení v Ulici, kde hraje Báru, bude trochu komplikované. Co vymysleli scénáristé pro Báru: Zmizí divákům úplně z očí neb se na ni budete moci brzy těšit?

Jen co v Ulici začala Bára budovat vztah s Frantou, už nastává loučení. Eliška Hanušová totiž porodila a možná to pro vás bude velké překvapení. Do poslední chvíle totiž hrála s bříškem, které oblečením a různými triky musela maskovat. V posledním stádiu těhotenství to bylo už docela složité, protože takové bříško, jde jen těžko úplně skrýt. „Paradoxně, ke konci těhotenství mi bylo mnohem lépe než na začátku. Maskovat to bylo hodně těžké, pořád jsem musela být někde za barem, nebo přikrytá polštáři a také to bříško už bylo dost těžké,“ přiznala Bára.

Podívejte se na rozhovor s Miroslavem Hanušem:

Video se připravuje ...
Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Nyní si bude užívat svého prvního potomka se svým manželem Kryštofem a celou rodinou. Do ní mimochodem patří i představitel Hložánka z Ulice, Miroslav Hanuš, protože Eliška je jeho dcerou. Tím pádem bude radost v Ulici dvojnásobná. A jak to tedy bude s Bárou? „Bára odjede na fotografickou stáž do zahraničí, ale nadále bude v kontaktu s Frantou a všemi ostatními a doufám, že se za pár měsíců vrátí.“ Jak to s nimi bude dál, na to samozřejmě musíte sladovat další díly.