Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Další tragédie v Ulici: Karma vrací úder Áje! Přežije porod své dcery?

17. února 2021 | 06:00

Necelý den poté, kdy se Amálie (Dana Syslová, 75) dozví o úmrtí Seidla, svého bývalého manžela, a Vendula najde svého otce Lumíra (Václav Svoboda, 57) tvrdě spát mezi zásobou prášků, která by na sebevraždu jistě stačila, přichází další smutná zpráva.

Necelý půlrok po tragické smrti Světlany (Zuzana Bebarová, 45) je v ohrožení další mladá rodina. Ája (Bára Mudrová, 30) čeká s Máriem (Jiří Kniha, 39) dceru Sophii, která byla počata s úmyslem vyhnout se trestu za to, co Ája způsobila Mastnému (Pavel Novotný, 59). Možná by se dalo říct, že v tomto případě zasáhla Áju krutá karma, když se její zdravotní stav záhy po porodu dramaticky zhorší a ona musí být ihned převezena na ARO.

Podívejte se na rozhovor s představitelkou Áji:

Video se připravuje ...
Aja z Ulice: Zaplete se s Tomášem Jordánem a skončí v blázinci? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Mário by měl začít urychleně chystat variantu, že malá Sophie, která se těší dobrému zdraví, půjde z porodnice výrazně dřív než její maminka. Nezařízená ubytovna totiž není nejlepší domov pro novorozence. Navíc zvládl by Mário péči o malou Sophii úplně sám?

Nyklovi naštěstí vždycky drží při sobě, a tak se Mário nemusí bát, že by mu nepodali pomocnou ruku. Nejvíc by mohl Mária podržet právě Lumír, který si bohužel zažil něco velmi podobného. Otázkou zůstává, jak se bude vyvíjet Ájin zdravotní stav. Kdy bude mít možnost být se svým dítětem a uvidí vůbec někdy dcerku vyrůstat? To ukážou nadcházející týdny v seriálu Ulice.