Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tyhle herečky byly těhotné během natáčení! Všimli jste si toho?

  • Tyhle herečky byly těhotné během natáčení!
    14. dubna 2022 | 06:00

    Některé věci si člověk prostě nenaplánuje. Očekávání nového přírůstku do rodiny je rozhodně radostná událost, ale může také nadělat pořádnou paseku v práci. Obzvlášť v případě, když jste herečka a máte naplánované natáčení filmu nebo seriálu. Jak si s tím slavné herečky poradily?

    Které herečky zvládly své role zahrát i během těhotenství a dokonale ho skrýt, kdo potřeboval náhradníka a u koho tvůrci těhotenství doslova využili? To vše zjistíte v článku!

  • Angelina Jolie ve filmu Výměna

    Natáčení tohoto filmu bylo pro Angelinu velmi stresující. Vžila se do role postavy, která ztratila svého syna, a sama se znovu chtěla stát matkou. Během natáčení otěhotněla a po skončení natáčení porodila dvojčata. Ve všech scénách nosí volné šaty, přes které bříško není vůbec znát.

    Autor: profimedia.cz

  • Lisa Kudrow a Courteney Cox v seriálu Přátelé

    Přestože se v seriálu Přátelé Monika snažila s Chandlerem o miminko a nakonec ho museli adoptovat, v osobním životě měla větší štěstí. Při natáčení poslední série byla opravdu těhotná, a přestože se stylisti snažili její stav zamaskovat, tak když se budete pozorně dívat, zjistíte, že ne vždy se jim to povedlo.

    Naopak těhotenství Phoebe doslova využili, a tak tehdy, když měla postava svému bratrovi porodit dvojčata, byla herečka opravdu těhotná. Přesto jí bylo ale břicho zvětšováno, protože na rozdíl od reality v seriálu čekala trojčata. Svého syna porodila ten večer, kdy měla série premiéru.

    Autor: profimedia.cz

  • Scarlett Johansson ve filmu Avengers: Age of Ultron

    Kvůli těhotenství Scarlett Johansson se změnil celý harmonogram natáčení. Všechny scény, kde se měla Černá vdova objevit, se natočily jako první. Scarlett byla ale hodně rychle unavená, a tak se natáčení hodně protáhlo. Později se rozhodlo o tom, že ji v některých scénách nahradí dablér.

    Autor: profimedia.cz

  • January Jones v seriálu Šílenci z Manhattanu

    Štíhlá a křehká manželka Dona Drapera začala přibývat na váze v důsledku  těhotenství v 5. sérii. Režiséři se rozhodli, že to budou v seriálu připisovat stresu z manželského konfliktu. Maskéři jí přidali druhou bradu a na sobě musela nosit více vrstev oblečení, aby to vypadalo, že na váze přibývá opravdu všude. Její maskování zabralo až šest hodin.

    Autor: profimedia.cz

  • Sarah Jessica Parker v seriálu Sex ve městě

    Herečka zjistila, že je těhotná, během prvních dnů natáčení páté série seriálu. Stylisté udělali vše pro to, aby schovali její rostoucí těhotenské bříško, a oblékali ji zejména do oversized kousků. Nakonec bylo rozhodnuto, že pátá série bude mít jen osm dílů, protože později už by žádné stylistické triky nepomohly.

    Autor: profimedia.cz

  • Drew Barrymore ve filmu Dovolená za trest

    Drew se o těhotenství dozvěděla pár dnů po podpisu smlouvy o natáčení. Začátek natáčení se navíc dost opozdil, a tak už při prvních scénách bylo na Drew znát, že je v očekávání. Stylisté se ale snažili a dostatečně její bříško před publikem schovali.

    Autor: profimedia.cz

  • Lena Headey v seriálu Hra o trůny

    Když se filmovala 5. série Hry o trůny, byla herečka, která hrála postavu Cersei, v pátém měsíci těhotenství. Herečka navíc měla v této sérii projít nahá z vězení na královský dvůr, takže na to producenti museli jít kreativně a zapojit dabléra postavy. Natočení této scény trvalo tři dny. Nikdo si jejího těhotenství v seriálu nevšiml.

    Autor: profimedia.cz

  • Blake Lively ve filmech Mělčiny a Věčně mladá

    Blake byla těhotná při natáčení několika filmů. Ve snímku Mělčiny předvádí kousky, na které by si ne každá žena troufla. Blake bez problémů natočila všechny scény sama, až na poslední dva týdny natáčení, kdy ji nahradil dablér. Ještě předtím natáčela film Věčně mladá a ani zde pro sebe nepožadovala žádné zvláštní podmínky, což přímo poznamenali její kolegové.

    Autor: profimedia.cz

  • Kate Winslet ve filmu Divergence

    Během natáčení byla Kate v pátém měsíci těhotenství. Tmavé oblečení a pečlivě vybrané úhly kamery pomohly její bříško skrýt. Ostatní ji odradili od natáčení některých kaskadérských scén, po porodu je ale všechny dotočila sama.

    Autor: profimedia.cz

  • Reese Witherspoon ve filmu Jarmark marnosti

    Schovávat bříško musela i Reese Witherspoon. Skrývaly ho luxusní tmavé šaty s vysokým pasem a velkým množstvím spodniček. Když to bylo nutné, schovala se herečka za kusem nábytku. Téměř nikdy nebyla ukázána celá její postava, takže nikdo nepostřehl, že už je v šestém měsíci tehotenství. 

    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová
Diskuse ke článku
.