Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Producentka seriálu Ulice odhalila detaily osudů postav seriálu! Koho doma mlátí žena?

8. ledna 2021 | 06:00

Kreativní producentku Silvii Klasovou jsme si už představili. Je to dáma, která ví, co a jak se bude dít, sama se velkou měrou podílí na tom, kdo v seriálu Ulice zůstane, kdo půjde, kdo nový přijde, a na spoustě dalších věcí. Kdo jiný než tahle dáma by tak mohl poodhalit, jakým směrem se budou osudy vašich oblíbených hrdinů ubírat?

Co všechno tedy přinese jaro v Ulici?

Musím říct, že nová sezona Ulice bude tak trochu ve znamení lásky. Začnu třeba Magdou, která hned zkraje dostane krásný narozeninový dárek od svého kolegy Prokopa, se kterým tak trochu zvláštním způsobem flirtuje. Dostala výlet do skal, který se natáčel v Českém ráji. Myslím, že exteriéry vyšly moc pěkně, a doufám, že se divákům budou líbit stejně tak jako to, co se tam odehraje mezi našimi dvěma protagonisty. Myslím si, že ti dva k sobě patří, i když to nemají spolu jednoduché. Magda se po smrti maminky uzavřela dost do sebe a mužům příliš nevěří. Prokop je možná moc pohledný a vzbuzuje příliš velké sympatie u jiných žen na to, aby mu Magda hned a slepě důvěřovala. Hned s prvními díly nové sezony je ovšem jisté, jak se to s nimi bude dál odvíjet.

Další románek čeká asi také Aničku, že?

Na konci předchozí sezony do Ulice zavítali dva zajímaví muži v nejlepších letech, jsou to postavy Šimona Flígla a Saši Beka. Toho prvního, vášnivého fotografa a světoběžníka, hraje Aleš Procházka, kterého poznává většina z vás (dle ohlasů na sociálních sítích) podle hlasu. Tipovali jste, koho daboval. Ten zamotá hlavu Aničce Liškové, a to tak, že občas ani nebude vědět, co dělá. Máte se rozhodně na co těšit, bude to taková romance zralého věku, která přinese spoustu romantických, vtipných a mnohdy i trapných situací, které také patří k životu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...