Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Jak se Áje vymstí její podrazy a co spustí vyzrazené tajemství?

8. března 2021 | 09:56

Ulice běží jako o život a každý týden přináší nové a nové zvraty v ději. Mário má jasno, že za vše mohou doktoři, ale je to opravdu tak? Magda s Prokopem dále bojuje a Vítek trpí pod tlakem svého šéfa.

Magda se snaží Prokopa ignorovat, jak jen to jde, ale moc se jí to nedaří. Modrooký sympaťák jí nechtěně brnká na nervy čím dál víc. Dnes se Magda ke všemu dozví novinku, jež se opět týká Prokopa a kvůli které ona hned uvidí rudě. Prokop totiž udělá něco, co Magda považuje za nepřijatelný vpád do svého soukromí. Adam se snaží už několik měsíců bojovat s větrnými mlýny, a to od chvíle, kdy jeho máma propadla alkoholu. Věčné strachy, kdy a co zase opilá máma vyvede či zda je v pořádku, se na něm a jeho životě začínají neblaze podepisovat. Adam to schytává ze všech stran, přichází o to, na čem mu záleží, ztrácí naději, že bude líp. Zase bude u nich něco řešit policie.

Podívejte se na rozhovor s Prokopem:

Video se připravuje ...
Ulice: Nový učitel Prokop okouzlí Magdu • VIDEO: TV Nova

Vítek se v práci opravdu snaží, aby svého šéfa přesvědčil, že na to má. Jenže ten si stejně najde pokaždé záminku k tomu, aby mu dokázal pravý opak a znepříjemnil mu život. Využije každé příležitosti, jež se mu naskytne, zkouší, co si může dovolit. Také tentokrát si Vítka náležitě vychutná a ukáže mu, kdo je tady pánem. Dan se nedokáže vyrovnat se změnami u Alice, které se ho hodně dotýkají. Je jako časovaná bomba, u níž si člověk může být jistý, že napáchá pořádnou paseku. Alice by právě tomu ráda předešla, ale jsou věci, které prostě ovlivnit nedokáže.

Intrikující Ája si dlouho myslela, že má vše pod kontrolou. To se však změnilo ve chvíli, kdy nastaly komplikace při porodu a ona začala bojovat o život. Podle Mária to je jasné – za vše mohou doktoři, kteří podcenili Ájin zdravotní stav. Má to ale malý háček. Co když je všechno trochu jinak, než jak se na první pohled zdá? Jaký má Mário důkaz pro svá tvrzení? A jak s ním míní naložit?