Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tento týden v Ulici: Konec jednoho vztahu, trapas při seznámení s rodiči a špinavá kampaň

22. února 2021 | 06:00

V Ulici bude tento týden opět dost neveselo. Magda se asi definitivně nepohodne s Patrikem, Mário zůstal sám na novorozenou dceru a Mára se opět pohybuje na hraně zákona. Franta a Bára si zažijí trapné peklíčko u seznamování s rodiči.

Magda a Prokop to spolu mají jako na houpačce. Navzájem se přitahují, ale jen co si k sobě najdou cestu, stane se něco, kvůli čemu se jeden z nich rychle stáhne zpět. Teď mezi nimi panuje křehké příměří, ale to moc dlouho nevydrží. Už dnes to mezi nimi znovu pořádně křísne. Ti dva si řeknou přímo do očí věci, jež je již vzápětí hodně zamrzí... Znamená to definitivní tečku za jejich vztahem, nebo pročištění vzduchu a nový začátek?

Jak ustát oficiální představení nového partnera rodičům? Franta si s tím až takovou hlavu nedělá, protože si je jistý, že jeho blízkým se Bára bude líbit. Zato Bára má z reakce rodičů velké obavy vzhledem k tomu, co má za sebou. Proto se do vzájemného seznámení příliš nehrne. Jenže shodou náhod je všechno jinak. Místo příjemného posezení s Liškovými čeká Frantu a Báru série trapasů, kdy si už nebudou jistí vůbec ničím.

Video se připravuje ...
Tahle dáma je šedou eminencí pořadu Ulice a herci jsou ze schůzek s ní mnohdy nervózní • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Mária drží nad vodou Nyklovi, kteří ho přijali do rodiny, byť příbuzní nejsou. Stojí při něm i nyní, když prožívá jedno z nejhorších a zároveň i nejhezčích období svého života. Stal se tátou krásné dcery, bohužel je na to nyní sám. Mára se kvůli tomu, aby zabezpečil rodinu, znovu ocitl na hraně. Doma lže a modlí se, aby se neprovalilo, co provedl. Mimo domov se činí, aby se mu co nejdříve zúročilo to, do čeho investoval. Již brzy ho ale čeká hodně nepříjemné překvapení. Spoléhá totiž na člověka, který znovu předvede, jak nevyzpytatelný umí být.

Blančin problémový pacient se nezastaví před ničím ve snaze dostat z Blanky co nejvíce peněz jako odškodnění za zákrok, který podle něj zpackala. Přitom je dost dobře možné, že si za následné komplikace může on sám nedodržením doporučení a rad, které v ordinaci od Blanky dostal. Na Blanku je toho už takhle ažaž. Nyní se však dozví další jobovku, která ji znovu srazí do kolen. Dotyčný pacient totiž proti ní rozpoutá štvavou kampaň s jediným cílem – přitlačit ji ke zdi, aby začala platit.