Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Boj o život při Ájině porodu, rozchod Marie a Jolany a rozvrat u Klímů

15. února 2021 | 06:00

Tento týden bude každý den opravdu plný akce a závažných událostí. Jolana učiní zásadní rozhodnutí, které nebude zřejmě pro Marii pozitivní, Ájin porod nepřinese Máriovi radost, stane se něco velmi zásadního a ani u Klímů nebude klid – stejně jako u Blanky.

Není nad to mít přátele, kteří mají dar dělat trapasy takřka za všech okolností – jako například Miloš. Stačí, aby Anče donesl pleťovou masku od Evy, a rázem je o sérii vtipných nedorozumění postaráno. Jako na potvoru totiž za Ančou přijde také Šimon, bohužel ve chvíli, kdy ta se krášlí a kdy u ní je i Miloš. A nebyl by to Miloš, kdyby si odpustil zasvěcený komentář, který se dá ale vykládat různě.

Marie se trápí kvůli Jolaně, která dospěla k zásadnímu životnímu rozhodnutí. A obnovený termín jejich svatby to bohužel není. Oporou jí je v těžkých chvílích hlavně Amálie, která věří, že nic není tak zlé, jak se zdá. Bohužel vzápětí dojde i na ni. Dozví se totiž zprávu, která ji hluboce zasáhne, byť by to nikdo neočekával. Syn jí zavolá smutnou novinku o svém tátovi, jejím exmanželovi. Mário je plný očekávání, neboť právě dnes se má narodit jeho dcera. Ája nechce nic ponechávat náhodě ani trpět při porodu, a tak se rozhodla pro císařský řez. Zároveň už má i své plány do budoucna, takové, o jakých Mário ještě netuší. Vše se ale změní ve chvíli, kdy na porodním sále dojde k nečekaným komplikacím.

Podívejte se na rozhovor s kreativní producentkou Ulice:

Video se připravuje ...
Tahle dáma je šedou eminencí pořadu Ulice a herci jsou ze schůzek s ní mnohdy nervózní • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Iva má u Mileny Pumrové velký vroubek kvůli místnosti v salonu, kterou jí vyfoukla před nosem. Pumrová ji od té chvíle moc nemusí, zato její manžel Vítek jí je hodně sympatický. Teď Pumrová vycítí příležitost k malé ženské pomstičce. Vítek totiž přijde do hospody s hezkou pěstěnou blondýnkou. A zdá se, že spolu mají docela důvěrný vztah.

Blance se její dobrý skutek v podobě ošetření pacienta po pracovní době, těsně před vánočními svátky, proměnil v noční můru. U dotyčného pacienta totiž nastaly komplikace, které si mohl sám přivodit nedodržováním Blančiných doporučení. Jenže pacient to nyní svádí na Blanku. Vylévá si na ní vztek, vyhrožuje jí, dělá cirkus v její ordinaci, je čím dál agresivnější. Dnes na ni znovu zaútočí natolik drsně, že to Blanka už neustojí.