Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Odtajnění vztahu Jany a Bářin šokující Valentýn

8. února 2021 | 09:53

Tento týden je valentýnský. Ne každý ho ovšem slaví, a stejně tak to budou mít i hrdinové Ulice. Přesto to bude ve vztazích dost tepat, především v tom Blanky, Jany a Báry. Co všechno se tento týden semele v Ulici?

Evženovi na Blance hodně záleží, chce jí pomoct. Z vlastní zkušenosti ví, čím si nyní prochází a jak náročné to pro ni je. Stačí jedno zaškobrtnutí, a půjde to s ní rychle z kopce. Bohužel její máma a exmanžel Luděk si myslí, že Evžen přehání a Blanku tím jen zbytečně deptá. Snaží se ji chránit, ale co když dělají pravý opak, jen aby dokázali Evženovi, že se mýlí? Jak na tom Blanka doopravdy je? Lumír se minulý týden odhodlal ke změně. Přestože mu to všichni rozmlouvali, Lumír si nedal říct. Nyní zjišťuje, že věci nejsou takové, jak si představoval, že ve snaze pomoct sobě a Lexíkovi napáchal škody, které si bude dlouho vyčítat.

Jana je až po uši zamilovaná do slavného kolegy Saši Becka. Už nějaký čas spolu chodí, ale svůj vztah přede všemi tají, aby se vyhnuli nechtěné publicitě, protože Saša je stále ženatý. Nyní si Jana z několika náznaků odvodí, že Saša je připraven jejich vztah odtajnit. A tak udělá něco, co je podle ní dalším logickým krokem, něco, na čem jí hodně záleží.

Podívejte se na rozhovor s Evženem:

Video se připravuje ...
Evžen z Ulice bude na vozíčku! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

 

Jen co se Vojta dozví, že by mohli jet s Karlou, Márou a Kustíkem na týden na hory, okamžitě se celý rozzáří. Bohužel to má malý háček. Vojta se tuhle možnost dozví dříve, než ji Karla s Márou stihnou probrat… Co všechno Vojta později udělá, aby jeli na hory? Proč si na Máru kvůli tomu došlápne ve škole Boženka Puklická? Franta a Bára mají právě na sv. Valentýna výročí seznámení, takže tohle datum jen tak nepominou. Ovšem Bára má pro Frantu jeden nečekaný dárek už dnes. Takový, že mu samým údivem spadne brada… Čím Bára překvapí Frantu? Jak to vezme?