Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Další nečekané těhotenství a sanitka pro Veroniku

Video se připravuje ...
Ulice
VIDEO: TV Nova
29. dubna 2019 | 12:02

Tento týden jsou čarodějnice a první máj, lásky čas. Ale kupodivu obě tyto příležitosti budou pro postavy v Ulici dost dramatické. Čarodějnický mejdan se bohužel zvrtne tak, že bude muset zasahovat sanitka, a svátek lásky bude plný intrik.

 

Karla s Márou se už dlouho snaží o miminko, ale bohužel neúspěšně. Stres z marného snažení se podepisuje na jejich vztahu, a teď dostanou další ránu pod pás. Zdravotní vyšetření přinese výsledky a odhalí, kdo z nich má problém a jak moc je to vážné. Na čarodějnice dojde k velmi vypjaté situaci – mejdan, který uspořádá Jana s Rozinou, se promění v malou tragédii. Na mejdan totiž dorazí i Veronika, která v poslední době řeší spoustu nepříjemností. Rozjede se tak moc, až pro ni bude muset přijet záchranka. 

Ája je rozhodnuta neztratit Matěje, chce ho mít za každou cenu a rozjíždí své intriky čím dál tím víc. Matěj ovšem není žádný hlupák, něco je i na něj moc a tentokrát se jí to trochu vymkne z rukou. Pomsta Mastnému, který Nyklovy ničí, se zdá být takovým rodinným posláním. Ovšem mnohdy pomsta není řešení, a pokud jste jí už doslova posedlí, může se stát, že cestou ublížíte i těm, kterým nechcete. Katarína se v poslední době necítí dobře. A teď se vysvětlí proč. Bude čelit jednomu z největších životních rozhodnutí, zjistí totiž, že je v tom!