Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Pomsta za potrat, stalking a vtipný revanš

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
1. dubna 2019 | 13:32

Bohužel život není vždycky spravedlivý a i takové stránky ukazuje váš oblíbený seriál. Vendula prožívá těžké období, stejně jako celá její rodina. Miki s Jirkou dostanou trochu za uši a Jana si uvědomí, že ne všichni její fanoušci mají dobré úmysly.

U Nyklových došlo k rodinné tragédii. Těhotná Vendula přišla o miminko a všichni to velice těžce nesou. Lumír se za to všechno chce hrozně pomstít. Bude na to mít ale žaludek? Janina sociální síť je velice populární a s tím samozřejmě i Jana samotná. Fanouškové ji oslovují úplně všude. Všichni kolem Jany ji varují, že někteří její fanoušci už zabíhají moc daleko, Jana to bere na lehkou váhu, ale brzy se jí vše vymstí.

Veronika zažije velice dobrodružný den a během něj se setká s někým, koho dlouho toužila poznat. Okolnosti jsou dost nevšední. Kdo se objeví v Ulici, a jak to ovlivní vše kolem? Magda konečně dostane příležitost nějak vrátit Mikimu a Jirkovi všechny jejich sázky, kluci budou rudí až za ušima, ale naštve je to, nebo budou v pohodě? Blanka a Evžen to mezi sebou mají jako na houpačce. Střeží si sladká tajemství, před blízkými se tváří jako ta největší neviňátka, ale jakmile Marie vyrukuje se svými riskantními plány, které se týkají tak trochu celé rodiny, znovu se do sebe pustí takovým způsobem, že ostatní budou jen koukat.