Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Proč končí Tereza s Davidem v Ulici? Je za tím zasnoubení, nebo těhotenství?

Video se připravuje ...
Tereza s Davidem odchází z Ulice
VIDEO: TV Nova
25. ledna 2019 | 06:00

Je to neuvěřitelné, a to především pro všechny fanoušky seriálu Ulice. Patricie Solaříková (30) po třinácti letech končí. S Matějem Rumlem (33) ji dějová linka odvede do Rakouska a kdo ví, jestli se do seriálu opět vrátí. V životě obou herců totiž přijdou další novinky.

V kuloárech se šušká, že herečka Patricie Solaříková, představitelka Terezy z Ulice, se čerstvě zasnoubila se svým přítelem. Maličko se spekuluje, jestli náhodou za jejím odchodem ze seriálu nestojí také tento životní krok. Patricie ale vysvětluje, proč tato pro mnohé šokující událost nastala.

„Přiznám se, že už se trochu těším, že si od Terezy po třinácti letech na chvíli odpočinu, protože mám pocit, že už jsem jí dala všechno, co jsem mohla, a taky jsem si s ní odžila všechno možné. Ale zároveň se mi bude ukrutně stýskat, to vím už teď. Obrečela jsem to, bylo to pro mě emotivní a smutné, ale cítila jsem, že si potřebuju odpočinout. Třináct let je dlouho. Jsem za Ulici moc ráda a vždycky to bude součást mého života, moc bych si ale přála, aby si v souvislosti se mnou lidé vzpomněli i na něco jiného. Nechci se jí zbavovat, mám ji ráda, ale chtěla bych, aby můj rejstřík byl širší.“

Patricie nezmizí ani z obrazovek televize Nova, svůj moderátorský talent bude uplatňovat v novém pořadu Jak to vidí MasterChef na novaplus.cz. Společně s Patricií odchází i její seriálový manžel Matouš Ruml, který na sebe prozradil v on-line chatu velkou novinku. Stane se totiž trojnásobným otcem, s manželkou Terezou čeká dalšího potomka. Jestli to bude kluk, nebo holka, se ještě neví.