Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Nečekaná výpověď, vyznání lásky a žádost o ruku

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Žádost o ruku, výpověď a nečekané vyznání
VIDEO: TV Nova
7. ledna 2019 | 13:30

Po dvoutýdenní pouze se Ulice vrací zpět na obrazovky a první novoroční díly budou nabité novinkami, zvraty a emoce budou cloumat nejen hlavními představiteli, ale i vámi. Co tedy nový týden přinese?

Lukáš Binar už dlouho udržuje velmi intenzivní přátelský vztah s Veronikou. Přijde i na charitativní bazar, který se v salonu pořádá a má v plánu přiznat Veronice, co k ní opravdu cítí. Jeho upřímnost jí vyrazí dech. Jak tenhle moment změní jejich přátelství?

Frantův život je v troskách, Skyler mu dala kopačky a odešla za jiným i s jejich synem. Všichni o něj mají strach a dojde to tak daleko, že dokonce zmizí, nikdo neví, co s ním je a jestli nehrozí nějaká katastrofa.

Martin s Šárkou se dostanou do vypjaté situace, při níž bude opět Martin rytířem na bílém koni a pomůže ženě v nesnázi. Tento incident zcela změní jejich dosavadní vztah. Filip, Jakub a Standa dostanou hned dvě pořádné lekce slušného chování, protože jejich drzost už dosahovala hraničních mezí. Zkrotí je nejen Ota, ale i nová učitelka Magda. David dostal nabídku zůstat na univerzitě v Linci. Tereza se rozhodla ho následovat a dává výpověď ve škole, čímž vyrazí ředitelce dech.

Autor: red, TV Nova