Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Přijde Vendula o dítě a provalí se další románek?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
26. března 2019 | 06:00

Během vysílání seriálu si snad každá postava aspoň na chvíli vyzkouší jak pozitivní, tak negativní linku. Na někoho, o kom jsme přesvědčení, že nemá zlou buňku v těle, se najednou dozvíme něco šokujícího. Tento týden tady máme opět strach o dítě, krach firmy – a ne jedné... A další provalený románek!

Když se osud spikne proti vám, můžete bojovat, ale i přesto to nemusí dopadnout. Do takové situace se dostala Katarína se svým otcem, jehož Matěj srazil během autonehody. I kdyby oba pracovali na dvě stě procent, prádelnu by neutáhli. Václav Beneš tak podnikne něco, co se jeho dceři nemusí líbit. Bedřich a Jindra se naučili spolu vycházet a dodržovat jistá pravidla, teď se ovšem všechno bortí, Jindra stojí před velkým rozhodnutím, Honza se snaží vzít věci do vlastních rukou a Bedřich se obává, že přijde o dítě.

Marie se usmířila s bratrem a jsou z nich spiklenci jako zamlada. Peškova manželka Amálie ovšem není moc velkou fanynkou některých jejich aktivit a Marie proti ní začne nenápadně poštvávat zbytek rodiny. U koho nečekaně narazí? Pekařství Nyklových skomírá, protože se proti rodině postavil jeden mocný nepřítel. Vendula chce o udržení podniku bojovat, ale obrátí se s žádostí o pomoc právě na Mastného, který je celou dobu systematicky ničí, a dostane pořádnou lekci. Marcela má podezření, že Veronika a Binar spolu mají poměr, ale neměla důkaz. Teď uvidí něco, co si nenechá pro sebe – a někomu to vyzradí.