Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Zlomyslné udání a milostná sázka

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
29. ledna 2019 | 06:00

Děj seriálu se tento týden bude ještě dramatizovat. Matěj Jordán hned po svém návratu zažívá opravdové peklo a bohužel to vypadá, že situace se ještě zhorší. Také Nyklovi se dostanou do průšvihu kvůli nečekané kontrole. Jaké další zvraty vás tento týden čekají?

Matěj je na tom strašně. Během tragické nehody zranil člověka tak, že teď bojuje o život. Neustále přemítá, jestli se dalo dělat něco jinak. Nejhorší bude, až se rodina oběti dozví tragickou zprávu. Vendula ještě nezažila, aby přišli do pekařství na kontrolu, nemůže uvěřit, že je to náhoda. Kdo je poslal a co všechno jim tím zavařil? Franta si své zlomené srdce vylévá před Viki, řekne jí něco, co nevěděla ani jeho rodina.

Blanka po rozchodu s manželem na muže zanevřela, teď se kolem ní ale točí hned dva nápadníci. Se kterým z nich si dá romantickou schůzku a bude chtít posunout věci o krok dál? Magda přišla do Ulice teprve nedávno, ještě ani není úplně přestěhovaná, a to je právě ten háček, stěhováci ji pěkně vypečou, ale pomoc nabídne hned několik sympaťáků ze sousedství. Její krása učaruje hned několika z nich a jeden to pěkně odskáče.