Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Leden v Ulici: Svatba opět v ohrožení a nečekané vyznání lásky!

Video se připravuje ...
Ulice: Binar vyznává Veronice lásku
VIDEO: TV Nova
3. ledna 2019 | 12:21

Leden v Ulici nebude tedy vůbec chladný, naopak, horkých chvilek si s hlavními protagonisty zažijete až dost. Svatba v ohrožení, nečekané vyznání lásky a Martin opět zachraňuje Šárku! Jak tohle dopadne?

Martin a Šárka stále bojují se svými city. Ač se zdálo, že Martin svůj boj vyhrává, v lednu nastane velký zvrat ve vztahu. Martin se Šárce už delší dobu vyhýbá, ale osud je svede dohromady, a to zasáhne radikálním způsobem do vztahu téhle dvojice.

Rodinu Liškových čekají hodně zlé zprávy. Franta se ztratí poté, co dostane kopačky od Skyler a neumí se vyrovnat s tím, že si s sebou vzala také jejich syna. Zhroutí se mu svět a nikdo neví, kam zmizel. Filip, Jakub a Standa dostanou pořádnou lekci, protože opravdu potřebují trochu srazit hřebínek. Postará se o to nová učitelka Magda, ale také Ota. Tereza s Davidem mají teď vztah na dálku, ale to jim nevyhovuje. Tereza udělá zásadní životní rozhodnutí, které ředitelce vyrazí dech. Jak se k tomu postaví?

Od chvíle, kdy se Petr přistěhoval k Aničce, jde s nimi všechno dost z kopce. Petr se pěkně vybarvil, vadí mu její kamarádi, rodina, chtěl by ji jen pro sebe. Anča ho dlouho omlouvala, ale teď se stane něco, co bude poslední kapkou v přeplněném poháru. Jana propadla závislosti na sociálních sítích, kam často dává videa s dědou Josefem. Poslední příspěvky vyvolají opravdu velký rozruch. Veronika bude v šoku, Binar totiž přijde s otvřeným vyznáním!

Radek Mastný se stal sice starostou, ale stále mu stojí v cestě Lumír s Tondou. Jejich vzájemný boj se ještě vyhrotí a dopad to bude mít i na Pavla a Vendulu, kteří se rozhodli opěk pro svatbu. Vyjde jim to tentokrát? Přesto, že mají už s rušením svatby zkušenosti, dělají vše pro to aby to tentokrát vyšlo, vyhrají nad zákeřným starostou?