Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Tento týden v Ulici: Šárčin boj o lásku, Mikiho trapas a Blančino vyzrazené tajemství

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
5. března 2019 | 06:00

Rodina Nyklova je pod stálou palbou Mastného, který se snaží o jejich zničení, skoncují s tímto nátlakem konečně, nebo se mu povede je zničit? Nyklovi nebudou jediní, kteří to tento týden budou mít napínavé.

 

Mastný je rozhodnutý zbavit se svého největšího rivala a zlikvidovat úplně jeho rodinnou firmu. Co vymyslí tentokrát a ustojí to Nyklovi? Petr se odmítl odstěhovat od Anči, ta mu nakonec bude muset udělit pořádnou lekci. Jak se ocitne na ulici ve spacáku? Šárka nechce Martinovi zničit rodinu, ale je už úplně na dně a o svou lásku chce bojovat.

Blanka má den blbec, pohádá se s Evženem, který žárlí na Patrika a takovou podpásovku od něho tedy nečekala. Patrik zase provalí školní tajemství před Blančinými dětmi, což pro ni bude docela nepříjemné. Ája už několikrát ukázala, jak krutá a manipulativní potvora dokáže být, dokáže ji změnit láska, nebo se ukáže, že to má s Matějem rozehrané úplně jinak? Jirka s Mikim a jejich sázka zachází dál a dál. Tentokrát si Miki koleduje o pěkný trapas.