Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ulice: Kdo je nový lamač srdcí Victor a proč odešel z domova?

Video se připravuje ...
Ulice: Victor a jeho překvapení
VIDEO: TV Nova
4. dubna 2019 | 14:36

Když bylo Jaredu Baileymu deset let, rozhodl se, že opustí Ameriku a bude žít v Evropě. Jak si vysnil, tak udělal a svoje sny si plní dál. Vy ho budete moci poznat jako novou postavu v seriálu Ulice. Hraje Victora, se kterým se Rozina seznámila v Americe. 

Jarede, jaká je vaše úloha v seriálu Ulice?
Victor je mladý kluk z New Yorku, je to kuchař a v Americe má velkou rodinu. Tu opouští kvůli Rozině, za kterou přijel do Prahy, aby ji získal zpátky. Je to zajímavý kluk a dobrý člověk.

Angažmá v seriálu Ulice je vaší první zkušeností se seriálem v Česku. Jaký pro vás byl vstup do něj?
Mně se tady moc líbí, lidi ve štábu jsou milí a pohodoví. Moji kolegové jsou super, s Markem Salvetem, který hraje Filipa, posloucháme stejnou hudbu. Myslím, že si fakt rozumíme. Mluvíme tu spolu česky i anglicky, a tak nevnímám žádnou jazykovou bariéru. Když něčemu nerozumím, vždycky se tu najde někdo, kdo mi to přeloží.

Vy máte ale velmi dobrou češtinu. Jak dlouho žijete v Česku?
Jsem tady osm let. Snažím se mluvit česky. Měl jsem dobrou učitelku češtiny už v New Yorku, Češku, naučila mě Ř. Čeština je těžká, přátelé se mi diví, že se ji učím, když česky ve světě nikdo nemluví a já vím, že bych se i tady domluvil anglicky, ale chci mluvit dobře jazykem v zemi, ve které žiju.

Odkud pocházíte?
Narodil jsem se v Connecticutu, studoval jsem v New Yorku, ale už když jsem byl na univerzitě, odjel jsem na rok do Prahy. Zamiloval jsem si to tady a rozhodl jsem se, že se sem přestěhuju. Už jsem tady osm let. Praha je krásná a já se tady cítím jako doma.

Nestýská se vám po rodině?
Trochu ano, nebyl jsem doma sedm let. Maminka tady za mnou byla pětkrát, tatínek jen jednou. Rodiče ale už od mého dětství počítali s tím, že nebudu žít v Americe. Řekl jsem jim to poprvé už asi v mých deset letech. Věděl jsem, že chci žít v Evropě.

Co vám na Americe vadilo?
V Americe není taková pohoda, jak to vypadá ve filmu. Každá země má nějakou politiku, ale v Evropě se cítím dobře. Je tu klid, můžeš pít pivo na ulici, není tu tak drahý život. Můžeš být umělec a ještě mít volný čas. Když žiješ v New Yorku, musíš pořád jenom makat, makat, makat, vydělávat peníze a nemáš čas si je užít.

Čím se živíte?
Dělám hudbu a modeling, točím reklamy. Ulice je moje první příležitost v televizi a jsem za ni moc vděčný. Natáčení mě moc baví, doufám, že budu mít víc příležitostí.