Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Je jí přes 40, ale vypadá na 20. Žena prozradila tajemství nestárnoucího vzhledu

13. března 2024 | 06:00

Tato žena snad zastavila čas! To vás napadne při pohledu na fotografie dvaačtyřicetileté Amber Lancaster. Ano, čtete správně. Tato žena vypadá opravdu na dvacet, ve skutečnosti jí je dvakrát tolik. Nenechte se zmást, plastičtí chirurgové v tom prsty nemají. Známe její tajemství!

Američanka Amber Lancaster pracuje jako modelka, interiérová designérka a příležitostná herečka, živí ji však také sociální síť Instagram, kde má přes 400 tisíc fanoušků. Tohle však není nic neobvyklého. Mnohem víc překvapující je její věk. Amber se totiž narodila v září roku 1980, dle fotografií byste jí však tipli, že má tak lehce přes dvacet. 

Vyzkoušeno: Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou mi pomohlo ke krásnějšímu úsměvu.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Co používá proti vráskám?

Svůj skutečný věk prozradila svým fanouškům minulý rok a všem spadla brada. Mnoho z nich se totiž domnívalo, že ženě může být nanejvýš pětadvacet let. Lidé šokováni věkem ženy psali nevěřícné komentáře a okamžitě chtěli vědět, jaké tajemství se skrývá za jejím mladistvým vzhledem.

Je naprosto jasné, že jistou roli hraje genetika. Amber na svém profilu zveřejnila také své kosmetické tipy. Prozradila, že používá kosmetiku s látkou zvanou tretinoin. Dle slov influencerky se jedná o účinnou látku, která udržuje pleť mladistvou. K dostání je však pouze na předpis a musí se používat přesně tak, jak je uvedeno na obalu výrobku, jinak může napáchat více škody než užitku. Dále používá sérum s vitaminem C a vazelínu.

Na mladistvý vzhled Amber se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová