Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Bez předchozích zkušeností vytvořila dům snů! Fotky před a po vás dostanou

10. června 2024 | 06:00

Když se chce, všechno jde. A to i v případě, že s danou činností nemáte žádné zkušenosti. Příkladem vám může být dvaačtyřicetiletá maminka Lyndsey Gynane z Liverpoolu, která s pomocí svého partnera vytvořila bydlení snů. Těžko uvěřit, že se na snímcích domu po proměně jedná o tentýž dům jako o ten před proměnou! Přesvědčte se ve fotogalerii!

Starší dům koupil pár v roce 2018, a přestože neměli žádné kutilské dovednosti ani zkušenosti s rekonstrukcí, měli vizi a nadšení a do práce se pustili v okamžiku, kdy do rukou dostali klíče. „Když jsme si šli dům poprvé prohlédnout, věděli jsme, že je v něm velký potenciál. Oba nás přepadla chuť ho celý zrekonstruovat, přeměnit každý pokoj, a vytvořit tak snový rodinný dům,“ vypráví Lyndsey.

VIDEO: Zahrada Hanky Kousalové a Pavla Zedníčka: 17 odstínů zelené, levandulové pole a úžasné magnolie

Video se připravuje ...
Zahrada Hanky Kousalové a Pavla Zedníčka: 17 odstínů zelené, levandulové pole a úžasné magnolie • VIDEO: Markéta Mayerová, CNC

Proměnu svého rodinného domu žena od začátku sdílela na sociální síti Instagram, a než se nadála, najednou ji sledovalo přes sto tisíc fanoušků, kteří ji s nadšením v její práci podporovali. „Je to šílené. Lidé nás sledují, aby nás podpořili a zároveň aby se inspirovali. Všechno jsem dokumentovala také kvůli tomu, abych ostatním pomohla, pokud se vydají na stejnou cestu jako my,“ vysvětluje žena. 

Na opravdu zásadní části rekonstrukce, jako je například bourání, si Lyndsey najala odborníky. Vše ostatní včetně ladění interiéru a finální dekorace měla na starost ona sama. Díky proměně cena domu stoupla o sto deset tisíc liber, v přepočtu zhruba o tři miliony korun! Rekonstrukce rodinného domu páru trvala přibližně dva roky, výsledek však stojí za to. Marně byste pod novou fasádou hledali starý dům.

Přesvědčte se ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová