Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bez předchozích zkušeností vytvořila dům snů! Fotky před a po vás dostanou

10. ledna 2023 | 06:00

Když se chce, všechno jde. A to i v případě, že s danou činností nemáte žádné zkušenosti. Příkladem vám může být dvaačtyřicetiletá maminka Lyndsey Gynane z Liverpoolu, která s pomocí svého partnera vytvořila bydlení snů. Těžko uvěřit, že se na snímcích domu po proměně jedná o tentýž dům jako o ten před proměnou! Přesvědčte se ve fotogalerii!

Starší dům koupil pár v roce 2018, a přestože neměli žádné kutilské dovednosti ani zkušenosti s rekonstrukcí, měli vizi a nadšení a do práce se pustili v okamžiku, kdy do rukou dostali klíče. „Když jsme si šli dům poprvé prohlédnout, věděli jsme, že je v něm velký potenciál. Oba nás přepadla chuť ho celý zrekonstruovat, přeměnit každý pokoj, a vytvořit tak snový rodinný dům," vypráví Lyndsey.

Proměnu svého rodinného domu žena od začátku sdílela na sociální síti Instagram, a než se nadála, najednou ji sledovalo přes sto tisíc fanoušků, kteří ji s nadšením v její práci podporovali. „Je to šílené. Lidé nás sledují, aby nás podpořili a zároveň aby se inspirovali. Všechno jsem dokumentovala také kvůli tomu, abych ostatním pomohla, pokud se vydají na stejnou cestu jako my," vysvětluje žena. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Aneta Valešová