Žena posedlá Barbie potřebovala v letadle dvě sedadla. Zhubla o 90 kilo, aby se svému idolu podobala

Žena posedlá Barbie dříve potřebovala v letadle dvě sedadla. Zhubla 90 kilo, aby se svému idolu podobala
Foto: instagram.com/wls_barbie
5. ledna  2023 
 06:00

Sedmatřicetiletá Australanka Kayla Lavende vážila neuvěřitelných 154 kilogramů. Jediný okamžik ji donutil obrátit svůj život naruby a zhubnout o devadesát kilogramů. Dnes je spokojenější než kdykoliv předtím. 

Posedlost panenkou Barbie doprovází mladou ženu již od dětství. Vypadat jako ona bylo jedním z jejích velkých snů, bohužel v důsledku držení nesmyslných diet se její váha vyšplhala na 154 kilogramů, a své oblíbené panence se tak rozhodně nepodobala. Tato skutečnost ji velmi trápila a zároveň Kayle vadilo, jak moc ji její váha ovlivňuje v běžném životě. 

Podcast Restart: Když hubnou ženy, mělo by to vypadat jinak, říká odbornice.

Video se připravuje ...
Podcast Restart: Když hubnou ženy, mělo by to vypadat jinak říká odbornice • VIDEO: Videohub

Oči jí otevřel okamžik, kdy se při cestě letadlem nevešla na sedačku, musela mít dvě, a k tomu Kayle museli dát navíc prodlužovač bezpečnostního pásu. "Tohle bylo bod zlomu. Okamžik, kdy jsem si uvědomila, že musím něco změnit. Byla to pro mě příšerná cesta a celou dobu jsem myslela na to, že musím zhubnout," vzpomíná na osudový okamžik Kayla.

Znovu tak hledala cestu v různých dietách, kvůli kterým sice rychle hubla, ale ještě rychleji přibírala. Ze zoufalosti se proto rozhodla pro operaci, při které jí odstranili 80 % žaludku. A nakonec se to ukázalo jako nejlepší řešení. Díky operaci se totiž konečně přiblížila postavě snů. "Nebrala jsem to jako další dietu, byla to pro mě změna životního stylu. Odstranila jsem z něj všechno nezdravé jídlo a rychlé občerstvení, nejím cukr a každý den cvičím. Je to nový život,“ říká nadšeně o své proměně.

Na to, jak Kayla zhubla, se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji