Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Toužila po štíhlejším obličeji, místo toho po zákroku skončila se dvěma bradami

26. října 2022 | 05:00

Emma Davies z Velké Británie toužila po štíhlejším obličeji, a proto podstoupila speciální ošetření, díky kterému se její sen měl stát skutečností. Bohužel zákrok nedopadl zrovna podle jejích představ a místo štíhlého obličeje má mladá žena dvě brady.

 

Jednalo se pouze o malý zákrok, během kterého jí lékař odsál tuk z oblasti krku a podbradku. Než zákrok Emma podstoupila, načetla si potřebné informace a věděla, že existuje určité riziko. Byla ale přesvědčena, že se jí komplikace vyhnou. Bohužel se tak nestalo. V oblasti podbradku žena výrazně natekla, a lékaři jí navíc sdělili, že tento stav může trvat až rok. "Těšíte se na své nové, lepší já – a místo toho skončíte takhle," svěřila se ve videu, které zveřejnila na sociální síti TikTok.

VIDEO: Od dětství jsem slýchala, že jsem tlusté prase, sebevědomí jsem si dodávala střídáním partnerů:

Video se připravuje ...
Od dětství jsem slýchala, že jsem tlusté prase, sebevědomí jsem si dodávala střídáním parterů • VIDEO: Videohub

Emma se rozhodla video zveřejnit hlavně pro to, aby varovala ostatní ženy, které se na podobný zákrok chystají. Zpočátku byla nervózní a bála se, že si z ní lidé budou dělat akorát legraci, nakonec se jí dostalo podpory, ale musela si vyslechnout i několik špatných zpráv. Na její video totiž odpověděla jedna ze sledujících tak, že se jí stalo něco podobného a že otoky měla opravdu skoro rok.

Pooperační i poúrazové rány jsou často doprovázeny různými podlitinami a krevními výrony. Ty pak mohou zpomalovat hojení a způsobovat bolest. Závažnou komplikací bývají také různé infekce, které se mohou do rány dostat. To však nebyl naštěstí Emmin případ. Přesto se ze začátku svým vzhledem opravdu trápila, styděla se vyjít ven a nebyla na tom psychicky dobře. Nakonec se odhodlala a ukázala se celému světu na sociální síti, aby tak mohla varovat ostatní.

Na Emmu před a po zákroku se podívejte ve fotogalerii:

 

Autor: Aneta Valešová