Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokovala ji její vlastní svatební fotka. Dnes je o 60 kg lehčí a šťastná!

14. dubna 2022 | 06:00

Rozhodla se drasticky hubnout! Motivovali ji vlastní svatební fotka i vážně nemocný nenarozený syn. Dnes je šťastnou a aktivní maminkou, která své dítě vede ke sportům. 

Když se Eden SanBoeuf vdávala, bylo jí 25 let. Při pohledu na své svatební fotky se jí ale nedělalo dobře. Měla na nich totiž nejvyšší váhu, a to by nevěsta ve svůj svatební den mít neměla. "Většina žen má na své svatbě naopak nejméně kilo. Já ne. Vypadala jsem hrozně, a to mě motivovalo k radikální změně," popisuje Eden. 

Mladá žena se cítila špatně, i sebemenší aktivita jí dělala problém. Po Novém roce tedy začala s dietou a snažila se hýbat. "O pár měsíců později jsem zjistila, že jsem těhotná. Byl to pro mě další důvod, proč se snažit dál hubnout. Chtěla jsem pro své dítě zdravou matku." V druhém trimestru ale lékaři přišli na závažné onemocnění miminka, které se bohužel neslučovalo se životem, a Eden musela podstoupit ukončení těhotenství. 

"Dřív bych se někde zavřela, jedla bych a jedla. Teď jsem se rozhodla smutek využít ke shazování dalších kil." Netrvalo to dlouho a štěstí se na ni usmálo znovu. Tentokrát probíhalo těhotenství naprosto v pořádku, a Eden a její manžel se tak stali rodiči malého Josepha. Krátce po porodu se novopečená maminka znovu pustila do péče o své tělo. "Během těhotenství jsem nenabrala zrovna málo, bylo tedy co dohánět," vzpomíná Eden. 

Nyní je se svými výsledky nadmíru spokojená. Shodila přes 60 kilogramů a do svých svatebních šatů by se dnes vešla dvakrát. "Stále na sobě budu pracovat, baví mě to." Na závěr také dodala, že pokud někdo opravdu chce zhubnout, určitě to dokáže. "Když jsem to zvládla já, věřte mi, že to zvládne každý," dodává nakonec. 

Autor: Adéla Ondroušková