Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

I mužům sluší dlouhé vlasy! Tyhle fotky vás přesvědčí

26. února 2022 | 05:00

Není to tak dávno, co jsme dlouhé vlasy u mužů mohli vidět jen na celebritách, rockových hvězdách nebo charismatických surfařích. Dnešní muži ale pochopili, že hodně vlasů je zkrátka sexy.

Dlouhé vlasy už dávno nejsou jen pro ženy. Muži mají častokrát daleko kvalitnější a krásnější vlasy než ženy. Koneckonců, možnosti s dlouhými vlasy jsou prakticky nekonečné. Dlouhé vlasy lze upravovat na sto způsobů, a to od rozpuštěných účesů přes vkusné drdoly a copy až po natáčení a zdobení.

Video se připravuje ...
Vzrušující účesy, které pofrčí v roce 2022 • VIDEO: Videohub

Tohle všechno však vyžaduje také mnohem více péče a pozornosti. Tím máme na mysli pravidelné stříhání, fénování a používání vhodných přípravků. To může být pro řadu mužů příliš komplikovaný a zdlouhavý proces, proto nejsou dlouhé vlasy volbou většiny chlapů.

“Pokud si chcete nechat narůst dlouhé vlasy, jděte do toho. Někomu se to líbí, jinému ne. Jestli se to ale bude líbit vám, to nikdy nezjistíte, pokud to nezkusíte,” radí jeden z dlouhovlasých chlapů. V naší fotogalerii uvidíte muže, kteří se toho nebojí a o své vlasy denně pečují. Nám se zdají sexy a mužní víc než kdykoliv jindy, možná je i co závidět. Co na to říkáte vy?

Autor: Adéla Ondroušková