52letou babičku si pletou s modelkou! Do fitka chodí i šestkrát týdně

52letou babičku si pletou s modelkou! Do fitka chodí i šestkrát týdně
Foto: profimedia.cz
6. dubna  2022 
 05:00

Dvaapadesátiletá Charlene Farnsworth z kanadského Ontaria si libuje v pravidelných návštěvách posilovny, kde jí návštěvníci často chválí perfektně vypracované tělo. Sebevědomá Charlene, která je již babičkou, si užívá nošení sexy outfitů i focení na sociální sítě. Na své postavě ale musela hodně tvrdě pracovat. Jak to dokázala?

Charlene byla odjakživa hubená a nemusela se nijak trápit dietami či přehnaným cvičením. Zlom přišel v roce 2011, kdy jí bylo čtyřicet let a objevily se zdravotní problémy. Charlene se bála, že jde o rakovinu, nakonec u ní byla objevena Hashimotova choroba, tedy trvalý zánět štítné žlázy, který narušuje její funkci. Po této stresující události se žena rozhodla žít svobodněji. Chtěla si užít každý den a nic neřešit. Ani jídlo. Jedla tedy všechno, na co si vzpomněla, a to bez výčitek. 

Video se připravuje ...
»Potvora« ze Slunečné Timková (31) přiznala: Problém s příjmem potravy! Vyhledala odbornou pomoc • VIDEO: Markéta Reinischová

Když bylo Charlene osmačtyřicet let, vážila skoro osmdesát kilogramů. Váha, na kterou nebyla rozhodně zvyklá, ji donutila její obžerství ukončit a nastolit zase nějaký režim. "Cítila jsem se slabá a hlavně jsem byla nešťastná. Nechala jsem to zajít příliš daleko," říká. Na nic ale nečekala, vzchopila se a začala na sobě zase tvrdě pracovat. Kalorická a nezdravá jídla úplně vyřadila, začala se zase pravidelně hýbat a později přidala také vzpírání. A výsledky se brzy dostavily. Dnes váží okolo šedesáti kilogramů a má životní formu, kterou si pochvaluje nejen ona, ale také její manžel Mike. "Lidé mi často říkají, že na svůj věk nevypadám. Jsem si jistá, že to je tou figurou,“ říká fit babička.

A jak se nyní udržuje Charlene v kondici? Tři hodiny denně vzpírá, zařazuje také půlhodinové kardio, třikrát týdně cvičí nohy a jindy se zase věnuje horní části těla. Cvičí sice až šestkrát týdně, odměnou jí je ale tělo, které dvojnásobné matce a babičce jednoho vnoučete závidí i mnohem mladší ročníky. Co na Charlene říkáte vy?

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji