Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Učitel základní školy je postavou v Disney pohádkách. Děti i dospělí jeho nápad milují

3. října 2021 | 06:00

Díky precizní práci s Photoshopem se učitel základní školy stává postavou Disney příběhů. Děj na fotografiích je sice trochu jiný než v reálných pohádkách, určitě vás ale pobaví. 

Samuel Manzanera je učitel na základní škole, se kterým se děti rozhodně nenudí. Pohledný muž pochází ze Španělska a oblibu u žáků i dospělých si získal díky své lásce k animovaným Disney pohádkám. "Disney pohádky mám opravdu rád. Kombinace charismatických postav s melodickými písněmi každého diváka donutí zapomenout na veškeré jeho problémy," popisuje Samuel. 

Zábavný učitel vytváří fotografie, na kterých se například pere s Tarzanem o koblihu nebo se mazlí se štěňaty ze 101 dalmatinů. Vtipné a milé obrázky vytváří ve Photoshopu, aby si děti i všichni ostatní fanoušci všímali těch nejmenších detailů. Stejně jako u pohádek od Disneyho, i u těchto snímků budete chvíli žít ve světě magie a fantazie. 

Tato fotogalerie opravdu sklízí obdiv. Žáci, kolegové i cizí lidé tvorbu pana učitele velice chválí. "Nejradši mám reakce lidí, když vidí novou fotografii s dalším Disney nápadem. Pozitivní reakce od rodiny, přátel i úplně cizích fanoušků mi vždy vykouzlí úsměv na tváři," doplňuje nakonec Samuel.

Autor: Adéla Ondroušková