Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vtipná Slovenka ukazuje, jak doopravdy vypadá ženské tělo. "Nasratá žena" se za sebe rozhodně nestydí

21. června 2021 | 06:00

Jaké štěstí, že mezi dokonalými fotkami dokonalých žen na sociálních sítích, jejichž těla jsou jako vysoustružená a obličeje vypadají jako z japonského komiksu pro náctileté, se najdou i ženy "z masa a kostí", které se nebojí ukázat takové, jaké opravdu jsou. Slovenská influencerka svými vtipnými kolážemi dodává sebevědomí mnoha ženám tím, že na svém profilu sdílí fotografie své reálné postavy, a to bez filtrů a úprav. 

Nasratá žena je přezdívka slovenské blogerky, která je na Instagramu známá svými vtipnými fotografiemi. Vybírá krásné snímky žen, které později vyfotí ze svého pohledu. "Parodie nedělám s cílem někoho ponížit nebo urazit; jenom chci poukázat na to, že všechno se dá otočit na ironii nebo zábavu a děvčata by se prostě neměla stydět za svoje těla a nedostatky," uvádí influencerka.

Koláže fotek jsou vtipné a často se v nich většina žen najde. Na rozdíl od mnoha uživatelek Instagramu, Nasratá žena nepoužívá filtry a netráví hodiny úpravou fotek. Ráda si ze sebe udělá srandu, sama sebe si ale váží! Říká, že žena by se k sobě měla chovat tak, jako se chová k někomu, koho opravdu miluje. 

Profil Nasratá žena získal hodně fanoušků, kteří se komickými a ironickými fotkami baví. Některým ženám zvyšují tyto parodie sebevědomí, jelikož je na nich žena konečně vyobrazena reálně. Jak se Nasratá žena líbí vám? Na koláže se podívejte do naší fotogalerie. 

Náš tip: V aktuálním Blesku pro ženy najdete spoustu zajímavých témat, rozhovorů, tipů, receptů i nápadů, které se vám budou právě teď hodit. Nejnovější číslo magazínu Blesk pro ženy koupíte v novinových stáncích nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

Video se připravuje ...
Na co se můžete těšit v novém čísle Blesk pro ženy? • VIDEO: ABL

Autor: Adéla Ondroušková