Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tipy a triky: Celebritou díky radám, jak na snadný úklid!

19. října 2021 | 06:00

Opustila zaměstnání a věnuje svůj čas lidem na Instagramu. Téměř sto tisíc sledujících hltá její zaručené tipy na čistou domácnost a voňavé prádlo. Stala se doslova "uklízecím guru". 

Laura Mountford (35) je na sociálních sítích známou influencerkou. Svou kariéru na Instagramu rozjela úplně nevinně v roce 2018. "Ze začátku jsem jen sdílela fotky z renovace našeho domu, také nějaká videa z nakupování a pár tipů pro čistou domácnost," vzpomíná Laura. Užitečné rady se uchytily, proto se dnes tato mladá žena živí tím, co ji baví, tedy uklízením a péčí o svůj domov. 

Laura přeměnila denní úklid, žehlení i praní z povinnosti v oblíbený koníček mnoha žen. "Mám ráda věci, které voní, zároveň ale opravdu fungují." Takové produkty je někdy těžké najít, její zaručené tipy tak ušetří fanynkám čas i drahocenné nervy. Na profilu této "uklízecí guru" najdete osvědčené čisticí i prací prostředky, rady, kam na ně, a také vychytávky, o kterých jste určitě nikdy neslyšeli. 

"Nejsem blázen do úklidu. Když je doma nepořádek, žádný problém v tom nevidím. Jen dělám svůj domov ráda útulným a jsem vděčná, že svými nápady a zkušenostmi ulehčuji život ostatním lidem." Lauřina doporučení jsou skutečně populární. My máme úplně nejradši její vánoční uklízecí boxík!

Autor: Adéla Ondroušková