Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nový trend ve vztazích: Čekáte dlouho na žádost o ruku? Tyto ženy to vyřešily po svém!

19. července 2021 | 06:00

Pokud doufáte v žádost o ruku ze strany svého milovaného partnera, nemusela byste se nikdy dočkat. Možná je to právě on, kdo čeká, až pokleknete s prstenem v ruce a žádostí na jazyku. Mnoho žen už do toho skočilo po hlavě!

Ano, opravdu vidíte správně. Na internetu se během posledních pár měsíců rozmohl nový trend. Dnes o ruku žádá žena muže. Několik desítek žen už pokleklo před svou drahou polovičkou a bez ostychu ji požádalo o ruku. Některé z nich neváhaly, protože si myslí, že by to neměla být pouze povinnost muže. "Stejně jako chlap může požádat ženu, žena může požádat muže. Vždyť na tom nic není," komentuje jedna z budoucích nevěst. 

Ostatní si na koleno klekly ale kvůli tomu, že by se možná žádosti od svého drahého nejspíš nikdy nedočkaly. Takhle si tu svatbu alespoň hezky pojistily. Na Instagramu se snímky žádajících žen a fotky mužů se zásnubním prstenem objevují čím dál tím častěji. Existují dokonce profily, kde se sdílí pouze fotografie žen, které k žádosti o ruku našly odhodlání. 

Nový trend má úspěch skoro všude ve světě. Možná si ho ženy brzy oblíbí i u nás. Co na to říkáte? Necháte se inspirovat tímto moderním trendem, nebo zůstanete raději u zažitého stereotypu a přenecháte žádosti o ruku i výběr zásnubních prstenů výhradně mužům? U nás vede jednoznačně klasika, i když i tahle varianta má něco do sebe. 

Náš tip: Spoustu poutavých příběhů, rozhovor s Martou Jandovou, skvělé recepty i tipy do domácnosti najdete v novém čísle magazínu Blesk pro ženy, který koupíte v novinových stáncích. Nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

 

Video se připravuje ...
Na co se můžete těšit v novém čísle Blesk pro ženy? • VIDEO: ABL

 

Autor: Adéla Ondroušková