Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dotek této ženy je kouzelný! Z nehezkých jizev dělá umělecká díla

12. října 2021 | 05:00

Všechna těla jsou krásná. Některá už ale pocítila hořkou chuť života, která po sobě zanechává stopy v podobě nehezkých jizev. Vietnamská tatérka Ngoc navrací lidem sebevědomí, když tyto nehezké vzpomínky přeměňuje v krásná tetování. 

V životě může člověka potkat mnoho nepříjemných zážitků: nehody, zranění, komplikované operace. A ty zanechávají šrámy nejen na duši, ale i na těle. A právě kvůli jizvám se člověk někdy cítí nepříjemně a stydí se za své tělo. A také jsou takovým věčným mementem, na které by ale většina chtěla zapomenout. A to lze! Vietnamská umělkyně toto dokáže a navrací lidem radost ze života.

Ngoc Like je tatérka, narodila se ve Vietnamu, zde také celý svůj život pobývá a tvoří. Vystudovala školu designu v Hanoji, vždy ale věděla, že chce dělat něco víc, něco, čím bude pomáhat a zároveň rozvíjet svůj cit pro umění. Svou značku založila v roce 2012 ve svých 19 letech. O pár let později již měla mnoho klientů a skvělou pověst.

Na tetování mají lidé všelijaké názory, ale důvody, kvůli kterým tetuje své klienty mladá Vietnamka, vás jednoznačně dostanou. Ngoc Like vytváří tetování na míru lidem, kteří potřebují zakrýt jizvu po komplikované operaci nebo nelehké životní situaci. Ošklivé jizvy tak nahrazují designové nápady vyhovující struktuře jizvy i osobnosti konkrétního člověka. "Do salonu mi chodí lidé, kteří si nikdy nemysleli, že se nechají dobrovolně tetovat. Dohnala je k tomu motivace ke změně."

Video se připravuje ...
Hadí jazyk a tetované oči: Modelka (23) za extravagantní vzhled zaplatila víc než 163 tisíc a další proměny chystá! • VIDEO: Instagram

Tetování v tomto případě není nesmyslný obrázek na těle. Proměňuje nedostatky v přednosti, díky kterým se lidé cítí sebevědomější a jistější. Ve většině případů byste nepoznali, že tam, kde je dnes originální a osobitý obrázek, byla dříve nepěkná jizva. Rozdíl je obrovský a Ngoc Like je velmi talentovaná, dobrosrdečná žena! A co říkají její klienti? Všichni se shodují, že to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v životě. Díky novému tetování a překrytí jizev, které jim připomínaly ošklivou minulost, se cítí lépe, sebevědoměji a konečně se nestydí ukázat své tělo.

Autor: Adéla Ondroušková