Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ruská dlouhovláska ukazuje, jak to dopadne, když si neostříháte vlasy 23 let

26. října 2021 | 05:00

Snila jste někdy o tom, že budete mít nádherné, dlouhé vlasy jako v pohádkách? Seznamte se s Angelikou (28), která takové kadeře opravdu má. Od pěti let si je nestříhá, myje je jen dvakrát týdně a používá kokosový olej. To je její tajemství zdravých a nekonečně dlouhých vlasů!

Mladá žena z ruské vesnice Pokosnoje žije pro své dokonalé vlasy. Krásná Angelica Baranova (28) nepodstoupila žádné prodloužení nebo cokoliv jiného, zkrátka je jen nechává růst. Všechno to začalo, když byla ještě dítě. Její rodiče jí nedovolili pravidelné stříhání vlasů, věřili prý, že má jejich dcera velkou šanci na tak zdravé a husté vlasy. Od jejích pěti let se tedy vlasy ani jednou nezkracovaly. 

Video se připravuje ...
Nebojte se barev po čtyřicítce! Expertka prozradila, která vás omladí!

Rodiče měli pravdu! Angelica dokonce vyhrála v ruské soutěži o nejdelší a nejkrásnější vlasy hlavní cenu: krásný byt v Moskvě. Na otázku, jak se o velkolepé vlasy stará, je jednoduchá odpověď. Myje je pouze dvakrát týdně, pro jejich lesk a správnou výživu používá kokosový nebo lopuchový olej a nechává je volně uschnout. 

Angelica přiznává, že s tak dlouhými vlasy se často špatně chodí. Přestože se jí vlasy pletou do cesty, je přesvědčená, že bez nich by ztratila svou krásu. Cizí lidé zastavují ruskou Lociku na ulici, aby se podívali zblízka a sáhli si na její perfektní vlasy. Jak se líbí vám? Chtěla byste je mít také?

Autor: Adéla Ondroušková