Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kadeřník z Kalifornie udává nový trend. Z šedin dělá přednosti

26. listopadu 2021 | 05:00

Před salonem tohoto kadeřníka stojí ženy fronty! S jejich účesem dokáže doslova zázraky. Klientky od něj odcházejí plné sebevědomí a s úsměvem na tváři. 

Stárnutí může být pro lidi, zejména pro ženy, těžko akceptovatelná realita. Hodně z nich si proto své šediny barví. Každý, kdo nutné barvení vlasů pravidelně podstupuje, ví, jak moc dokáže taková procedura lézt do peněz a kolik času to zabere. 

Majitel kadeřnického salonu v Kalifornii Jack Martin spolupracoval s mnoha klientkami, které tuto skutečnost zažily. Proto pomohl nastartovat nový trend! Na tento nápad ho navedla jedna z jeho zákaznic, kterou Jack přesvědčil, aby přijala své šediny za své a dala jim prostor zazářit. 

Video se připravuje ...
Tmavé vlasy a šediny: Jak se barvit a stříhat, aby byly co nejméně nápadné? • VIDEO: Adam Balažovič

Když s proměnou žena souhlasila, k Jackovi do salonu se začaly hrnout desítky žen. Chtějí po vlasovém stylistovi, aby udělal z šedin jejich přednosti, a ony tak už nemusely za barvení vlasů utrácet své peníze. Kombinace různých odstínů šedé dělají ženy krásné a šik v každém věku. Úsměv ve tváři, se kterým klientky odcházejí ze salonu tohoto kadeřníka, je ale výstižnější než tisíc slov.

Autor: Adéla Ondroušková