Už žádný stud! Plus size kráska z Floridy umí své kilogramy nosit

Paige z Floridy svá kila navíc nosí s hrdostí.
Foto: profimedia.cz
9. července  2021 
 06:00

Dieta od dětství a neustálé narážky od spolužáků i rodiny. Pětadvacetiletá Sam Paige z Floridy byla dlouho ze své silné postavy zoufalá a mrzelo ji, že nemůže nosit oblečení a plavky, jaké by si představovala. Paige se ale postupně naučila milovat své křivky a začala si vybírat oblečení s vysokým pasem, které dokáže vytvarovat její sexy postavu.

Mladá žena z Floridy vždy patřila mezi boubelky, což doprovázela spousta problémů včetně šikany. Nejenže musela čelit narážkám ve škole, ale dokonce i doma. Přestože Paige držela všelijaké diety, nic nezabíralo. Její nízké sebevědomí jí nedovolilo si obléct ani plavky, natož oblečení, které by její plnější křivky zvýrazňovalo.

Paige nepatří k těm, kteří objeví zázračnou dietu a zhubnou během půlroku o všechna kila navíc. Dívka naopak veškeré diety hodila za hlavu a zaměřila se na sebelásku. Naučila se mít se ráda, její sebevědomí vzrostlo a dnes už se za sebe nestydí. Má se ráda taková, jaká je, a nic nehodlá měnit. Nejraději nosí oblečení s vysokým pasem, které její postavě lichotí, a dokonce se už nestydí ani v plavkách, ve kterých se nechala i nafotit. Paige se kila navíc naučila nosit s hrdostí a udělala z nich svou přednost. 

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji