Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

S věkem láska sílí. Podívejte se na fotografie, které to dokazují

29. srpna 2021 | 06:00

Dnešní uspěchaná doba je plná moderních vztahů, které častokrát netrvají déle než pár týdnů. Stále se ale najdou lidé, kteří v nás udržují naději na celoživotní lásku. Tyto emotivní snímky nenechají jedno oko suché.

Láska se nevytrácí, láska s věkem sílí. To dokazují tyto fotografie lidí, kteří své vztahy opečovávají a budují. Na obrázcích můžete vidět páry v dobrém i zlém slavící šedesáté či sedmdesáté výročí své svatby. Také tu jsou sourozenecké pouto nebo nestárnoucí partnerská něha. 

Jsou to vztahy, kterých si s přibývajícím věkem člověk váží víc a víc. V dnešní době není věčná láska samozřejmostí, je to vlastně dar. Každý snímek má za sebou příběh, který lidé z fotografie prožívají společně. Za těch mnoho let se možná někteří změnili k nepoznání, city ale zůstávají pořád stejně silné, ne-li silnější. 

Fotografie ukazují, že i věčná láska někdy končí. Nemocí, smrtí, stářím nebo nehodou. Tito lidé ale zůstávají navždy svoji. Milovaní a plní krásných zážitků, vtipných momentů i těžkých okamžiků. Zkrátka – ve dvou se to lépe táhne!

Autor: Adéla Ondroušková