Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jdou si svou vlastní cestou. Snoubenci žijí jako ve třicátých letech minulého století

16. září 2021 | 06:00

Odmítají život v moderní, uspěchané době. Rozhodli se proto svůj život vrátit do třicátých let minulého století a jsou tak nesmírně šťastní. 

Novodobé pokroky a moderní technologie přivádí do vztahů čím dál tím více komplikací a potíží, Ruth Shelley a Robert Oestmann na tyhle problémy ale našli lék. Svůj společný život vrátili zpět do třicátých let. Robert miluje staré filmy a historii, Ruth zase retro módu a make-up. Oba se v této době jednoznačně našli a jsou sami sebou. Nejdou s davem, jsou originální a žijí podle toho, co jim je nejpřirozenější. 

"Většina lidí nás vnímá pozitivně. Děti se mě občas ptají, zda jdu takhle oblečená na ples, a já jim někdy říkám, že jo, abych viděla to nadšení v dětských očích," vypráví Ruth. Tento pár rozhodně budí v ostatních zvědavost. Nejsou totiž do stylu třicátých let jen oblečení, mají v tomto duchu i osobní auto a vybavení domu. Zkrátka do toho šli naplno. 

"Oblečení se dá sehnat on-line i v některých kamenných prodejnách. Stává se, že nemůžu například najít velikost, ale většinou to nebývá takový problém," dodává zapálený Robert. Při pohledu na tento pár na vás doslova dýchne tichá elegance a upřímná láska. Snoubenci se budou zanedlouho brát a my se už teď těšíme na tu originalitu jejich retro veselky. 

Autor: Adéla Ondroušková