Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nečekané překvapení! Žena místo jednoho miminka porodila dvě

31. srpna 2021 | 06:00

Tato maminka zažila dvojitý příval lásky. Počítala s tím, že porodí jednu holčičku, proto byla opravdu v šoku, když nakonec porodila dvě. Nečekané překvapení pro ni bylo zatím prý nejsilnějším zážitkem v životě. 

Je už skoro nemožné, aby se dnes nezjistilo včas, že žena čeká dvojčata. Lyndsey Altice ukázala, že to přece jen jde. Druhé miminko, se kterým nikdo nepočítal, se v bříšku ukrývalo opravdu úspěšně. Během svého těhotenství byla u několika lékařů a porodních asistentek a všichni našli vždy jen jeden tlukot srdíčka. 

"Chtěla jsem rodit doma, proto jsem byla docela nesvá, když mi všichni doporučovali kvůli nálezu porod v porodnici. Nakonec jsem ale rodila ve vaně v blízkosti svého partnera, byla jsem tedy v klidu a připravená," vypráví Lyndsey. Když maminka porodila první holčičku, byla ráda, že to má za sebou. "Mysleli jsme, že porodím už jen placentu, místo toho ale přišlo další dítě. Byla venku za dvě minuty. Nezmohla jsem se na žádné slovo. Byl to šok."

Lyndsey se z nečekaných dvojčat samozřejmě radovala, i z fotek je ovšem patrné, že to pro ni bylo obrovské překvapení, na které nikdy nezapomene. "Holky měly naprosto stejné míry. Byly stejně velké i těžké. Je to neuvěřitelné," popisuje na závěr šťastná maminka Ady Maze a Billie June.  

Autor: Adéla Ondroušková