Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ženu a psa z útulku sblížil handicap. Tuhle dvojku už nic nerozloučí!

15. dubna 2019 | 06:00

Fenka Dixie čekala v útulku na nového majitele i jeho láskyplnou náruč. Bohužel se narodila s abnormalitou, která se případným zájemcům nezamlouvala, a proto se její představy o milujícím páníčkovi pomalu rozplývaly. Crystal Hodges se na posměšky krutých lidí ale nemohla dívat a fenku adoptovala. Nyní má Dixie rodinu i teplý pelíšek.

Crystal se narodila s vrozenou obličejovou vadou. Na levé straně tváře má fialově zbarvenou kůži, kvůli které musela odmala snášet posměšky ostatních. "Nazývali mě ošklivou a příliš škaredou pro lásku," vzpomíná Crystal. Usměvavá dívka ale nebrala útočné komentáře vážně a žila si podle svého. Našla si milujícího manžela, se kterým se brzy přestěhovala do společného domu.

Manželé určitě brzy plánují zakládat rodinu, nejdříve se ale dohodli na adopci čtyřnohého chlupáče. Když se jela Crystal porozhlédnout po novém psím kamarádovi do útulku, myslela, že si hned napoprvé nevybere. Během procházení mezi kotci s opuštěnými psy bylo ale těžké nehledět do těch smutných očí, které říkají: "Vezmi si mě."

"Šišlala jsem na všechny ty psí krasavce, když jsem slyšela smích. Někdo se tam posmíval fence, která měla na tlapkách o drápek navíc. Říkali, že je ošklivá a určitě si nového páníčka nenajde." Tím, jak Crystal slyšela, jak se fence posmívají, vrátily se jí vzpomínky z dětství a šla se na fenu podívat. Dixie byla úplně normální a krásná psí slečna. 

Crystal se do ní okamžitě zamilovala. Měla totiž stejný osud jako ona. Jí se také všichni smáli, a to jen kvůli tomu, že není stejná jako ostatní dívky. Po poradě s manželem neváhala Crystal ani minutu a pro Dixie si jela. Nyní jsou jedna velká rodina. Dixie spí se svou paničkou v posteli a žije jednoduše spokojený život. 


Autor: Adéla Ondroušková