Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Novodobý Tarzan chce dokázat, že divoká zvířata nejsou nebezpečná! Věříte mu?

20. března 2019 | 06:00

Kody Antle má dlouhé vlasy, vypracované tělo a rozumí šelmám i opicím. Nepřipomíná vám tento muž někoho? Sám Kody o sobě tvrdí, že je novodobý Tarzan, a jeho chování tomu také bezpochyby odpovídá. 

Kočkovité šelmy či opice má doma málokdo. Když už je ale někdo vlastní, je to většinou kvůli tomu, aby byl populární a odlišný. Kody Antle sice má doma tygry, opice a další šelmy, není to ale z toho důvodu, že chce být zajímavý či oblíbený. S tygry vyrůstal odmala, jelikož jeho otec se aktivně účastnil záchran divokých zvířat. 

I když jsou tyto velké kočky nebezpečné, Kody tvrdí, že strach z nich je zbytečný. Tyto obří šelmy na něj skáčou, mazlí se s ním na gauči, dovádějí společně ve vodě nebo skupinově blbnou ve výběhu. Kody na svá zvířata láká i návštěvníky, kterým slibuje parádní podívanou. 

Každý ze smečky má jméno a je členem rodiny. Všechna zvířata jsou tedy na lidskou přítomnost očividně zvyklá a pochopitelně je jejich chování odlišné od chování tygra žijícího ve volné přírodě. "Je naší zodpovědností, aby lidé dokázali vycházet s divokou zvěří. Bojí se nás stejně jako my jich. Tyto vztahy jsou důležité pro naši budoucnost," napsal samozvaný Tarzan k jedné ze svých fotek na sociálních sítích.

Kody se společnost snaží přimět k tomu, aby tyto nádherné tygry a opice nenechala vymřít. Osudy těchto zvířat mu nejsou lhostejné! Svým tygrům i opicím se pravidelně věnuje a snaží se, aby byli šťastní. Na novodobého Tarzana a krásná zvířata se podívejte v naší fotogalerii!

Autor: Adéla Ondroušková