Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tohle dojme: Nejlepší táta na světě splnil své dceři neskutečné přání!

Video se připravuje ...
Táta roku? Muž z Las Vegas splnil své dceři i setkání s dinosaury!
VIDEO: Lyle Coram
26. března 2019 | 06:00

Shelby je očividně tatínkova holčička. Její otec by pro ni totiž udělal vše, co jí na očích vidí. Jedním z jejích velkých snů bylo setkání s dinosaurem, a jelikož by ho v dnešní době nejspíš na ulici nepotkala, zařídil její otec, aby ho spatřila přímo u nich v obýváku. Dívka nevěřila svým očím!

Lyle Coram spojil kreativní mysl se svými technickými znalostmi i láskou ke své dceři a vytvořil tuto magickou podívanou. Vyprahlou krajinu Nevady proměnil ve svěží svět zeleně, kde se prohánějí dinosauři. "Shelby jednoduše miluje dinosaury. Všechny filmy o nich už viděla a tohle mi přišlo jako skvělý nápad," komentuje to Lyle. 

Otec zvídavé Shelby promítal obří živočichy přímo do jejich obýváku. Shelby byla štěstím bez sebe, když ale v okně uviděla žluté oko T-rexe, raději utekla z místnosti. Dinosauři pobíhali po obýváku a Shelby je všechny mohla sledovat. Chvíli to dokonce vypadalo, že na ni jeden z dinosaurů reaguje. Byla to ale jen pouhá shoda náhod.

Nebylo to ale poprvé, co byl Lyle takto kreativní. Pro svou dceru zařídil už dříve pokoj jako pro princezny. Když byla Shelby menší a milovala Disneyho pohádky, pořídil jí domů vlastní zámek i s ohňostrojem. Lyle je bez debat velmi milující otec a není pochyb o tom, že jeho holčička bude mít na své dětství doopravdy nezapomenutelné vzpomínky.

Autor: Adéla Ondroušková