Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Že děti ničí postavu? Nesmysl! Neuvěříte, kolik dětí má tato žena

16. února 2019 | 06:00

Americká matka z Utahu se stala noční můrou všech žen. Má osm dětí a na Instagramu se chlubí fotografiemi vypracované postavy. Na fotkách s jejími dcerami byste nepoznali, která z nich je matka. 

Jessica Enslow (43)  je hříčka přírody! Většina žen z Instagramu ji tiše nenávidí. Nikdo totiž nechápe, jak může mít po osmém porodu postavu sexbomby. Matka tří slečen a čtyř chlapců začala s dětmi brzy. První dcera se jí narodila krátce po dvacátých narozeninách. Do té doby byla Jessica sice krásná žena, ale s průměrnou postavou. Kila navíc ji ani jejího manžela nikdy netrápila.

Po porodu čtvrtého dítěte si Jessica uvědomila, že ji tělo zrazuje, a začala si z povadlé postavy dělat starosti. To ještě ovšem netušila, že ji čekají čtyři další náročná těhotenství, po kterých se poporodní bříško i strie několikanásobně zvětší! Po narození nejmladšího dítěte se Jessica rozhodla pro radikální změnu. Začala s dietou a pravidelně cvičila.

O několik měsíců později měla rodina novou maminku! Jessice šlo hubnutí jedna dvě a pohyb ve fitku ji ohromně bavil. Na fotografiích, které nyní sdílí na sociálních sítích, je vidět obrovský rozdíl! Při pohledu na Jessiku a její dvě nejstarší dcery byste nepoznali, která z nich doma opravdu velí. Vypadají jako sestry! 

Mnoho maminek tvrdí, že změna postavy a kila navíc po porodu jsou daní za krásné a zdravé dítě. S tím Jessica ale nesouhlasí. Podle ní se ženy jen vymlouvají. "Já mám dětí osm a čas na cvičení, abych se líbila manželovi, si vždy udělám," dodala krásná Jessica. Starat se o domácnost, věnovat se dětem i manželovi, pracovat a k tomu takhle vypadat? Jessica je pro většinu z nás bezpochyby nadpřirozenou bytostí.

Autor: Adéla Ondroušková