Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Co nikdy nedělat v přítomnosti mužů? Těchto 10 věcí je spolehlivě odradí!

  • láska a vztahy
    5. září 2023 | 06:00

    Pokud toužíte po pohádkovém „šťastně až na věky“, zbystřete, jestli neděláte náhodou některé z následujících věcí, když jste ve společnosti objektu svého zájmu. Pokud ano, začněte si na to dávat pozor, pánové tohle nevidí rádi.

    Vztahy jsou věda, a kdo říká, že ne, ten se pravděpodobně plete. Je to docela dřina a chce to spoustu práce, zkoušení a mnohdy i sebezapření. Bez kompromisů a vzájemného snažení porozumět jeden druhému to prostě klapat nebude. Vzpomínáte si na film Jak ztratit kluka v 10 dnech s Matthewem McConaugheym a Kate Hudson v roli nesnesitelné přítelkyně, která se oproti vám opravdu snažila se svého kluka zbavit? Pokud nechcete opět ve finále zůstat sama, vyvarujte se ve společnosti mužů následujících činností...

  • Tváříte se znuděně

    Možná to tak vůbec nemyslíte nebo jste jen měla těžký den, ale i tak je důležité všímat si toho, jak na své okolí působíte. Nacvičte si doma před zrcadlem „telecí výraz“, ten muži naprosto milují a „nasaďte“ ho pak během společného setkání. Bude vám ležet u nohou.

  • Nezavřete pusu

    Neříkáme, že máte jen sedět jako leklá ryba, avšak není nic horšího než žena, která nezavře pusu. Navíc čím méně toho o sobě prozradíte, tím tajemnější a lákavější pro něj budete. Nechte ho mluvit, naslouchejte, a dozvíte se tak vše, co potřebujete, abyste se dle zjištěných informací mohla přizpůsobit situaci a tomu, jak s ním komunikovat. Nepotřebuje vědět, co jste měla dnes k obědu…

  • Pijete přes míru

    Není vůbec nic špatného na tom, dát si drink, ba naopak, na první schůzce to vždy pomůže prolomit ledy, avšak dávejte si pozor, abyste nebyla moc ovíněná. Není nic odpudivějšího než opilá žena bez zábran na veřejnosti. Ano, nemá vám záležet na tom, co si o vás kdo myslí, ale určitě nechcete mít pověst té, která se opila – a bůhvíco ještě... Navíc by se mohlo lehce stát, že vyzradíte i to, co nechcete.

  • Koukáte do mobilu

    Pokud zrovna očekáváte důležitý hovor nebo e-mail, pak ho na to upozorněte, nic totiž nevypadá hůř než žena, která neustále sjíždí telefon a postuje na sociálních sítích. Nejenže o vás v danou chvíli všichni nemusí vědět všechno, ale navíc je to i neslušné a vysíláte tak signály, že se nudíte. V ideálním případě během rande nevyndávejte telefon z kabelky.

  • Flirtujete s jinými

    Zřejmě by vás také zvedlo ze židle, kdyby během vaší schůzky házel očkem jinam – či přímo před vámi začal flirtovat! Úsměv cizímu sympaťákovi s klidem oplaťte, ať vidí, že má vedle sebe výjimečnou ženu, ale rozhodně se nechovejte tak, aby na vás musel žárlit. Muži dobře vědí, o co vám jde, a takovéhle hry nemají rádi.

  • Jste čitelná

    Snažte se působit tajemně, neprojevujte moc své emoce, ba naopak je držte na uzdě. Neprozrazujte na sebe všechno, byla byste tak v nevýhodě. Muži mají rádi tajemné ženy, které jsou nečitelné a které musí poznávat a dobývat. Díky tomu, že nebude vědět, jak na něj vlastně reagujete a co si o něm myslíte, bude stále jako na trní.

  • Moc plánujete

    Pokud už si se svým partnerem malujete společnou budoucnost, o svých plánech mu hlavně nic neříkejte, vylekala byste ho. Navíc většina mužů nerada dělá plány do budoucna, pokud budete moc aktivní, uteče od vás. Ať už s ním chcete zažít cokoliv, navlékněte to tak, aby s oním úžasným plánem přišel on sám. 

  • Hledáte nedostatky

    Nikdo nejsme naprosto dokonalý, že? Navíc po důkladném zkoumání na každém objevíte nějakou tu chybičku, protože kdo hledá, ten vždy najde. Takže pokud vám vadí, že je moc vysoký, nosí moc bílé, a další naprosto zbytečné věci, rychle s tímto hledáním chyb přestaňte, neboť se vám může stát, že kvůli tomu přijdete o super chlapa.

  • Neustále si stěžujete

    Třeba na to, že jste měla náročný den v práci, vytočila vás protivná kolegyně a cestou zpátky domů začalo pršet a vy jste neměla deštník? Ano, známe to každá, ale váš drahý o tom nepotřebuje vědět, tak to raději zavolejte své kamarádce a za ním dorazte s úsměvem na rtech a v dobré náladě, ať se s vámi cítí skvěle a chce být co možná nejvíce ve vaší společnosti.

  • Příliš žárlíte

    Muži se rádi cítí chtění, milovaní a obdivovaní, ale přílišné žárlení rozhodně sexy není. Pokud ho budete neustále kontrolovat, a on se tak bude cítit, že vás má neustále za zadkem, za chvíli mu začnete lézt na nervy a on se vám bude čím dál více vzdalovat. Tak uberte plyn, berte to s lehkostí a nadhledem, prostě ho nechte volně dýchat, ať má chuť se za vámi vracet sám od sebe.

  • Čím muže naopak získat?

    Čeho se ve společnosti mužů vyvarovat, to už víte, ale co dál, abyste se stala tou nejlepší ženou pod sluncem? Buďte milá, usměvavá, dobře naladěná, ve vhodnou chvíli chvalte a nechte ho, ať vás dobývá. To je klíč ke štěstí.

    Další zajímavé články naleznete v tištěném Blesku pro ženy. Zakoupit si ho můžete na vašich oblíbených stáncích nebo na iKiosku ZDE. 

Autor: Lucija Veselá
Klíčová slova:  láska, láska a vztahy, vztahy
Diskuse ke článku
.