Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

10 fíglů, které z vás udělají osudovou ženu

  • 20. července 2023 | 06:00

    Toužíte být maximálně atraktivní, jedinečná, zkrátka žena vamp? Pak pro začátek zkuste dýchat hlavně nosem!

    Obtáhnout rty rudou rtěnkou, nazout podpatky, které opticky vytáhnou a zeštíhlí figuru, případně okořenit šatník červenými prvky. To jsou staré dobré, ale už tak trochu ohrané triky, které muže fascinují. My pro vás máme ale hned několik nových kousků, ze kterých bude druhé pohlaví zaručeně ještě víc paf!

  • NÁDECH A VÝDECH NOSEM

    Zkuste se soustředit na to, abyste dýchala převážně nosem. Vaše tvář bude působit navenek přitažlivěji. Podle Madse Tömörkenyiho, dánského vědce zabývajícího se dlouhověkostí a biomechanikou, dokáže dýchání nosem měnit strukturu svalů v obličeji, a to rozhodně pozitivnějším směrem. „Dýchání ústy přehnaně stimuluje lícní svaly, obličej pak vypadá delší. K horšímu se může změnit i nos,“ tvrdí vědec. Tušila jste, že dýchání ústy negativně působí i na ústní dutinu? Údajně zhoršuje stav zubů, dásní, vede k praskání rtů, což může vyústit až v chronický zápach z úst.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Blesk Podcast: Porodní trauma může ovlivnit celý život. Lze se k němu prodýchat • VIDEO: pdc, bp, Červený, Chebotareva

  • ZAVLŇTE BOKY

    Rozhodně je neskrývejte, nemaskujte, ani když nemají zrovna ideální rozměry. Naopak je stejně jako pas výběrem oblečení spíše zdůrazněte. A při chůzi se lehce pohupujte, nejhorší je chůze á la robot. Navíc postava typu přesýpacích hodin je pro muže mimořádně sexy, stejně jako normální (vaší výšce odpovídající) váha. Vychrtlost spíše odrazuje.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Hezký zadeček a stehna? Tyto cviky zvládnete v obýváku a na gauči! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • MÍSTO BRÝLÍ ČOČKY

    Ač se najdou muži, které obroučky na nose rajcují, většina jich vnímá ženy nositelky brýlí spíše jako přísné a akurátní. Podle studie, která se objevila před pár lety ve Swiss Journal of Psychology, lidé obecně přičítají brýlím asexuálnost. Brýlatí jedinci sice působí důvěryhodněji a inteligentněji, co do přitažlivosti ale dost pokulhávají. Tak občas – například když se chystáte večer do baru nebo do jiné společnosti – nasaďte čočky.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Dana Morávková odmítla operaci očí! Jedna věc jí zarazila • VIDEO: Markéta Reinischová

  • TAK TROCHU KOKETA…

    Mluvte pomaleji, tišším hlasem, soustřeďte se, aby byl váš projev smyslnější, hravější, zkrátka koketnější. Pisklavý, příliš vysoký, hlasitý, mumlavý nebo uspávací tón dokáže pohřbít veškeré snahy o zaujetí.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

  • DOTÝKEJTE SE, DEJTE OCHUTNAT

    Dlaň zlehka položená na předloktí, pročísnutí navoněných vlasů prsty nebo lžička s chutným pokrmem, kterou mu vložíte do úst… Tyhle malé (ale ve výsledku magické) zážitky, jejichž ústřední aktérkou jste vy, si muž uloží do podvědomí s poznámkou, že právě vy jste to skvělé a pozitivní v jeho životě – nebo minimálně v určitém okamžiku.

  • SMĚJTE SE

    Nejspolehlivěji a nejrychleji muže odzbrojíte, když povytáhnete koutky úst směrem vzhůru. V sekundě se proměníte v zajímavou ženu. Každý se bude radši přátelit nebo jen tak hovořit s někým, kdo je pozitivní a vidí svět v růžových tónech.

  • PROTÁHNĚTE SE CVIČENÍM

    Je všeobecně známo, že když si dáte do těla, vyplaví se vlny endorfinů, které vám vtisknou šťastnější a spokojenější výraz. A právě ten zaujme. Ty, které jsou uvolněné a veselejší, si spíš do života přitáhnou lásku, štěstí a sympatie ostatních.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Fitshaker: Pilates zaměřené na břišní svaly s Lenkou Velínskou • VIDEO: Fitshaker

  • DĚKUJTE

    Komplimenty ve větším množství než malém slyší každý muž převelice rád. Ale pozor, abyste ho těmito slovy nepředávkovala a aby si na ně příliš nezvykl. Údajně bohatě stačí, že tak učiníte jednou dvakrát v týdnu. Podobně funguje i poděkování, které sdělíte jak jinak než s úsměvem a třeba i lehkým přimhouřením očí. Naprosto kouzelně zapůsobí i slůvka „věřím ti“.

  • Z OČÍ DO OČÍ

    Tu a tam pohleďte protějšku do očí a fixujte jeho pohled. Ideálně co možná nejpronikavěji a pěkně zpříma. Neuhýbejte, nemiřte zrakem do země. Spolehlivě a beze slov dáte najevo svůj zájem a taky sebejistotu, kterou oplýváte. Zkrátka jde o důkaz toho, že víte, za čím si jdete, co je vaším cílem. Stůjte u toho zpříma.

  • ZÁŘIVÁ PLEŤ I VLASY

    Ženy, ze kterých vyzařuje mládí a zdraví, jsou hlavním magnetem pro mužské oko. Už jen kvůli tomu, že tohle mají zakódované v genech. Jemná, čistá pleť, zdravý chrup a lesknoucí se hříva zaujmou na první pohled a jsou jakýmsi důkazem, že žena o sebe dbá, nesouží ji vážné choroby. Takže se neváhejte soustředit právě na tyhle části svého těla. Pro úspěch někdy stačí opravdu málo.

Autor: Kateřina Pokorná
Diskuse ke článku
.