Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

5 poloh při análním sexu, které vám zaručí nebeskou rozkoš

  • 9. srpna 2023 | 06:00

    Anální sex je téma, o kterém se moc nemluví. Většina mužů po něm touží, ale většina žen se mu urputně brání. Přitom není důvod něco odsuzovat dřív, než to vyzkoušíte. Když budete znát ty správné polohy, možná budete nakonec příjemně překvapena a tyhle hrátky zařadíte do svého repertoáru. Hlavně ale nezapomeňte na lubrikant!

  • Zezadu

    Autor: iStock

    Poloha, která se při análním sexu vybaví jako první, je klasicky "na pejsky". Pokud ale nejste dostatečně připravená a uvolněná, může být pro vás nepříjemná. Moc nad vámi má při ní partner, který může kontrolovat hloubku i intenzitu průniku, takže ho musíte opravdu detailně navádět. Zároveň je tahle pozice také skvělá pro váš orgasmus.

    Podívejte se na video, o ženské sexualitě:

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Na koníčka

    Autor: iStock

    Muži polohu, kdy vy jste nahoře, skutečně milují. Je při ní totiž snadné dosáhnout opravdu hlubokého průniku. Navíc při ní veškerou práci "odedřete" vy a oni si mohou jen spokojeně ležet na zádech a užívat si pohled na vaši tvář při bouřlivém orgasmu. Pro vás je pak nejlepší proto, že si sama určujete rychlost a intenzitu pronikání.

  • Čelem vzad

    Autor: iStock

    Pokud nejste příliš sebevědomá, je pro vás právě "obrácený koníček" ideální polohou. Muž leží na zádech s nohama u sebe, vy se k jeho obličeji otočíte zády, rozkročíte se nad ním a nasednete. Výhodou je, že jste nahoře, a tak můžete převzít kontrolu nad hloubkou i rychlostí. Navíc obě ruce máte volné, takže se můžete stimulovat i na klitorisu.

  • Lžičky

    Autor: iStock

    Tato poloha je velmi citlivá a něžná. Žena si lehne na bok, horní nohu pokrčí a mírně přednoží tak, aby se zadečkem nastavila partnerovi. Muž si lehne za ni, těsně podél jejího těla, aby do ní mohl pomalu pronikat. Výhodou je, že jeho ruce jsou nyní před vámi, takže vás během milování může pohodlně dráždit i na jiných partiích.

     

  • Divoké sedlo

    Autor: iStock

    Posaďte partnera na židli a obkročmo na něj nasedněte. Intenzita a hloubka pronikání je tak zcela ve vaší režii. Navíc můžete partnera z velmi těsné blízkosti pozorovat, jak si vaše sexuální umění užívá, až ke svému vyvrcholení. Tato poloha je opravdu velmi vášnivá a vy při ní budete vypadat doslova jako bohyně sexu.

     

Autor: red
Diskuse ke článku
.