Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ženy se svěřily: Rozvedli jsme se, ale teď máme velké tajemství!

15. července 2023 | 06:00

Někdy osud zamíchá kartami tak, že ač jsme byly přesvědčené, že bývalého partnera nechceme za nic na světě vidět, zase nám vstoupil do cesty...

SCHÁZÍME SE TAJNĚ

Po osmadvaceti společných letech se můj muž nečekaně odstěhoval. Že odchází, mi oznámil při večeři. Málem jsem se udusila soustem. Byl úplně bez emocí, vyslovil to stejným tónem, jako by se mě ptal, jak jsem se přes den měla… Než dojedl, vysvětlil mi, že si prostě potřebuje dát oddych, nadýchnout se zase čerstvého vzduchu, zkusit žít jinde. Byl neoblomný, na moje prosby, ať tomu dá ještě šanci, že jsem ochotná věci a třeba i přístup změnit nebo že bychom spolu zašli za terapeutem, vůbec nereagoval. Prý má jasno a já to rozhodnutí ničím nezvrátím… Večer si sbalil věci do dvou kufrů a ráno s nimi odjel taxíkem.

Podívejte se na nejdražší rozvody v historii:

Video se připravuje ...
Nejdražší rozvody v historii: Kolik stojí, když miliardářům krachne manželství?

OBVOLÁVALA JSEM KAMARÁDY

Samozřejmě jsem celou noc nespala a pořád přemítala, co se kdy mohlo stát, co Jiřího vedlo k tak razantnímu kroku. Druhý den jsem obvolala jeho kamarády, brnkla jsem i jeho kolegovi. Prostě mi to nedalo, musela jsem přijít na ten pádný důvod, který vedl k takovému rozhodnutí. Samozřejmě mi telefonáty žádné rozhřešení nepřinesly. Jestli Jirkovi známí něco věděli, nic mi neprozradili. Dnes je vlastně chápu, je nejlepší se do cizích vztahů nemíchat. Když jsem to zavolala našim už dospělým dětem, byly z toho doslova perplex. S tátou nakonec pár měsíců nemluvily. Jiří svůj krok dotáhl k dokonalosti, po půlroce požádal o rozvod. Rozvedli nás vlastně okamžitě. Já nebyla schopná s ním dlouhý čas vůbec promluvit. Byla to pro mě zrada, přes kterou jsem se nemohla nebo spíš nedokázala přenést.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Kateřina Pokorná