Tenhle sexy válečný veterán vážil téměř dvě stě kilogramů! Neuvěříte, kolik toho snědl

Válečný veterán zhubnul o osmdesát kilogramů!
Foto: profimedia.cz
14. listopadu  2020 
 06:00

Šestatřicetiletý válečný veterán Nat Goncalves z Los Angeles trpěl po návratu z mise v Iráku silnými depresemi. Traumatizující zážitek z bombového útoku řešil přejídáním. Denně byl schopen spořádat až sedm tisíc kalorií, a přibral tak během několika let přes devadesát kilogramů. Později se během deseti měsíců opět dostal do formy a dnes je z něj sexy vysloužilý voják, po kterém ženy doslova šílí!

„Byl jsem v armádní pěchotě a měl jsem dobrou fyzičku. V roce 2009 na velikonoční neděli na nás ale v Iráku spadla bomba," popisuje hrozivý zážitek Nat z Los Angeles v Kalifornii. Toho dne se mu změnil život v noční můru. Nat se po návratu domů vrátil ke studiu na právnické fakultě a začal pracovat jako právník pro ministerstvo vnitřní bezpečnosti. V roce 2018 také založil společnost Equal Justice Works, která se věnuje práci pro bono veteránům s nízkými příjmy a bezdomovcům, a to se zaměřením na zdravotní péči a opětovné začlenění do rodiny.

„Když jsem se vrátil do LA, potýkal jsem se s psychickými problémy," přiznává Nat, který postupně přibral neuvěřitelných devadesát kilogramů. V prosinci 2019 tak vážil sto osmdesát kilo. "Z kalorického hlediska jsem každý den snědl jídlo v hodnotě někde v rozmezí šesti až sedmi tisíc kalorií. Je těžké na to vůbec vzpomínat," říká šestatřicetiletý válečný veterán, jehož nejčastější snídaně bývala: dva egg Mcmuffiny, tři bramborové placky z McDonald´s, dva jablečné koláče a velká sodovka. K obědu měl obvykle něco vydatného a tučného, jako je velké burrito se sýrovými hranolky. „Před večeří jsem se vyplížil ven, abych si ještě zajel pro něco do fast foodu, a pak jsem povečeřel společně s rodinou," říká Nat, který v té době udržoval fyzickou aktivitu na minimu. „Byly dny, kdy jsem neušel za den více než tisíc kroků," tvrdí.

Nat se rozhodl, že musí vyřešit svůj problém s přejídáním, protože jeho fyzický stav už začal ohrožovat i jeho práci advokáta. „Všechno je najednou náročné, když máte téměř dvě stě kilo. Neustále jsem se před soudcem a svými klienty potil," říká Nat. „Při chůzi z parkoviště do soudní síně jsem propotil košili a moje úzkost jen vzrostla, když mi došlo, že na mě všichni okolo zírají," popisuje mladý muž, který zažíval stresující chvíle i mimo soudní síň, a to například při nástupu do letadla. Právník z Kalifornie měl ale také problém najít oblek, který by mu seděl. „Musel jsem obleky nakupovat v obchodech s nadměrnými velikostmi. Vypadaly hrozně," říká Nat.

V prosinci 2019 se muž rozhodl podstoupit operaci VSG (vertikální rukávová gastrektomie). Pomocí zákroku mu byl zmenšen žaludek na zlomek své původní velikosti. „Lékař mi oprávněně řekl, že operace mi přidá dvacet let života. Za poslední rok jsem zhubnul o osmdesát kilogramů. Dnes vážím okolo sta kilo," říká mladý muž z Kalifornie. S úbytkem kilogramů se pro Nata začalo měnit úplně vše, včetně kvality spánku. „Den začínám kardio tréninkem nalačno. Pak si vypiju ovocné proteinové smoothie a k obědu i večeři si udělám rybí steak nebo kuřecí prsa s trochou zeleniny," popisuje Nat svůj nynější jídelníček. Jeho kalorický příjem nepřesahuje dva tisíce dvě stě kalorií. „Zkoušel jsem už dříve přísné diety, ale dlouho jsem u nich nevydržel. Teď se více zaměřuji na dlouhodobě udržitelný režim," říká Nat. I jeho milostný život se od doby, co zhubl, podstatně změnil. Mladý muž randí několikrát do týdne. „Jsem svobodný, ale ten proces hledání té pravé si užívám. V loňském roce bych nikdy neměl sebevědomí založit si seznamku. Teď chodím na rande s radostí,“ říká závěrem sexy válečný veterán Nat.

Video se připravuje ...
Super tělo s Bleskem pro ženy: Jak správně dělat sedy lehy? • VIDEO: Martin Mol

Autor: Veronika Duží
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji