Vsadila na jednu jedinou potravinu a shodila přes 40 kilogramů! Neuvěříte, která potravina to je

Vsadila na jednu jedinou potravinu a zhubla přes 40 kilogramů!
Foto: profimedia.cz
10. října  2023 
 10:40

Dvaatřicetiletá Katie Elizabeth Brenneman z americké Mishawaky měla již od mládí problémy s přejídáním. Ve škole se kvůli své postavě musela dokonce potýkat se šikanou a mnoho let měla pošramocené sebevědomí. Mladá dívka se však nevzdala a našla způsob, jak shodit přes čtyřicet kilogramů. Pomohla jí jedna potravina, kterou máme ve své kuchyni snad úplně všichni!

Než našla mladá návrhářka šperků způsob, který opravdu funguje, držela několik nesmyslných diet, kvůli kterým sice šlo nějaké to kilo dolů, vždycky se ale nakonec dostavil jojo efekt. Cestu hledala také ve vegetariánské či veganské stravě, bohužel ani to Katie příliš nevyhovovalo. Nějakou dobu se po těchto dietách sice cítila dobře, jakmile však párkrát zhřešila nezdravým jídlem, váha šla bleskově opět nahoru. 

 

Tip na video: 10 tisíc kroků denně - nutnost, nebo marketingový tah?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských webů

 

Rychle tedy pochopila, že ani tudy cesta nevede, a snažila se přijít na to, jak to udělat, aby se zbavila své závislosti na sladkém a konečně začala zdravě a trvale hubnout. Na sociální síti Instagram natrefila na dietu, která je založena na konzumaci potraviny, kterou všichni dobře známe – na banánech. "Za měsíc sním zhruba sto dvacet banánů. K tomu jsem navíc ke stravě přidala větší množství oříšků a semínek. A opravdu musím říct, že je to přesně to, co jsem hledala. Banány jsou skvělou potravinou," svěřila se na svém profilovém účtu.

Jestli se Katie tedy předtím trápila, nyní je nadmíru spokojená. Z původních 104 kilogramů se jí díky změně stravy a pravidelnému pohybu podařilo dát dolů přes čtyřicet kilogramů a váha jí stále klesá. Díky této ovocné dietě našla žena způsob, jak zhubnout, nabyla ztraceného sebevědomí a konečně se ve svém těle cítí dobře.

Na proměnu Katie se podívejte ve fotogalerii.

 

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji