Hubnutí: největší hity roku 2015! Tohle vás bavilo nejvíc

  • Hubnutí: největší hity roku 2015! Tohle vás bavilo nejvíc
    31. prosince  2015 
     06:00

    Zajímá nás, co vás na našem webu o hubnutí baví nejvíce. A dali jsme proto dohromady přehled deseti článků, které u vás tento rok slavily největší úspěch. Naprostou jedničkou byl článek o tom, že hubnout by se mělo podle toho, kde se vám ukládá tuk, následovaly třicetidenní výzva na ploché břicho a zakázané snídaně. 

  • Hubnutí podle toho, kde se vám ukládá tuk

    Velkou roli při hubnutí hrají i hormony. Třeba kortizol ukládá tuky, zatímco leptin je spaluje.
    Autor: Shutterstock.com

    Není tak těžké všimnout si, že zatímco někdo má velké břicho, jinému se tukové zásoby ukládají na stehnech a zadku a další je oplácaný tak nějak celý. Naštěstí se z toho dá vyjít, když se člověk začne zajímat o to, jak by měl shodit. 

  • Ploché břicho za třicet dní

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Tenhle cvik si prostě zamiluje každý, kdo se někdy snažil o ploché břicho. Neslibuje zázraky na počkání, ale třicet dní je taky docela krátká doba, ne? 

  • Zakázané snídaně!

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Snídat by se mělo, při hubnutí pak tím spíše. Ale co když snídáme úplně špatně a nehubneme právě kvůli tomu? Taky nás to zajímalo, a proto jsme sepsali ranní jídla, kterým je lepší se jednou provždy vyhnout. 

  • Jak hubla Bára Basiková

    Bára Basiková se mění před očima.
    Autor: Blesk

    Když zhubne více než patnáct kilo nějaká celebrita, každého zajímá, jak to dokázala. Zpěvačka Bára Basiková tvrdí, že jí k tomu pomohly přísná dieta, cvičení a pracovní zápřah. A přiznává, že u ní vždycky hrozí jojo efekt. 

  • Angličanka, která zhubla díky vynechané limonádě

    ...
    Autor: Shutterstock

    O tom, kolik cukru skrývají oblíbené sladké nápoje, už jsme psali vícekrát. Ale jak moc kalorické jsou, to si člověk stejně nejlépe uvědomí na příkladu někoho jiného – skvělý v tomto ohledu je příběh Angličanky, která shodila půl metráku potom, co je ze svého jídelníčku úplně vyškrtla. 

  • Jídla pro děti horší než fast food

    Nezakazujte puberťákům fast foody. Jen je naučte, jak si tam správně vybrat.
    Autor: Shutterstock.com

    Párek v rohlíku byste potomkům nekoupili, natož hamburger, ale snídaňové cereálie u vás doma jedou ve velkém? Tak na ně radši pozor, jejich každodenní konzumace rozhodně zdravá ani dietní není. 

  • Příběh Češky, která zhubla během roku

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Další příběh úspěšného zhubnutí, tentokrát domácí provenience. Oplácaná žena se zapřela, během pouhého roku shodila skoro 40 kilogramů a soutěží o titul nejlepší postavy v plavkách. Úspěšně!

  • Deset kilo za měsíc? Proč ne – výjimečně!

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Nikdy vám nedoporučujeme přehnaně rychlé hubnutí, ale tahle dieta nás zaujala, a proto jsme ji podrobili bližšímu zkoumání. Minimálně za vyzkoušení možná stojí.

  • Nejlepší cviky pro skvělou postavu

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Jednoho trápí povolené břicho, dalšího objemná stehna, všechny málo pevné svaly na rukou. My jsme proto sepsali pět nejlepších cviků, které vám s problémovými partiemi pomohou. Schválně je vyzkoušejte. 

  • Sýr, který dokáže zázraky?

    Sýr cottage má velmi nízký obsah tuku.
    Autor: Shutterstock.com

    Čas od času proletí světem diet tip na nějakou potravinu, která má být ve všech ohledech lepší než jiné. Jedním z letošních hitů se tak stal sýr cottage. 

/
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji