Sobota 7. září 2024
Svátek slaví Regína, zítra Mariana
Polojasno 29°C

Denisa Dvořáková o svém stylu: Jsem fakt kluk! Co by na ní změnila stylistka?

Video se připravuje ...
Denisa Dvořáková o svém stylu: Jsem fakt kluk! Co by na ní změnila stylistka?
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
25. července 2024 | 05:00

V šatníku slavných. Pořad, který nejen představuje styl řady významných dam i pánů naší společnosti, ale odkryje mimo jiné i poklady z designérské scény. Dnes nám odtajní svůj styl topmodelka a účastnice reality show Survivor Denisa Dvořáková, která je v osobní rovině absolutním protipólem oproti té profesní. Džíny s pánským podtónem, které spíše vypadají, že je ukradla ze skříně svému příteli, jsou totiž, jak sama říká, jejím poznávacím znamením. Zbožňuje ale i mikiny a kvalitní tenisky. Na společenských akcích se pak promění v pravou dámu s jistým ženským sex-appealem převážně v modelech designéra Lukáše Macháčka či Michaela Kováčika, jejichž kousky vybírá v OBSESSION CONCEPT STORE. A právě v prostorách tohoto obchodu těch nejluxusnějších značek nás Denisa přivítala. Na co dále nedá dopustit, do čeho se nebojí investovat nemalé peníze a za co se jí kamarádi smějí?

Bez džín ani na krok

Česká topmodelka, která vyhrála v roce 2006 světové finále prestižní modelingové soutěže Elite Model Look, zcela potvrzuje omílané klišé. Tedy, že ji definuje styl modelky opřený o minimalistický, praktický a pohodlný styl. V soukromí je tak módně snadno předvídatelná, kdy nedá absolutně dopustit na džíny s vysokým pasem v uvolněném střihu, ale i na sportovní tenisky. „Je vtipný, že moji kamarádi, co pracují vlastně v té fashion branži, tak ze mě nemůžou a vždycky se smějou. Protože jsem na akcích úplně jiný člověk, než vlastně v soukromí,“ potvrdila známá topmodelka.

Móda tak pro ni znamená práci, kterou odděluje od své osobní roviny, stylu života.Miluju samozřejmě krásný oblečení, miluju se oblíknout na akci, která si žádá vždycky nějaký určitý dresscode, to mě baví moc, ale pak miluju z toho jakoby vypadnout a být vlastně sama v teplácích nebo v džínách,“ vysvětlila svoji lásku k pohodlí Denisa Dvořáková.

Módní srdeční záležitost uprostřed džungle

V jejím šatníku má če(s)tné zastoupení převážně tlumená paleta barev s černou v popředí, kožené bundičky a mikiny ve zkrácené délce. A právě tyto atributy odkazují i na módní rukopis předního českého designéra a stylisty Lukáše Macháčka, pro jehož kolekce jsou typické čisté linie. Není tak divu, že jeho tvorbu Denisa s oblibou vynáší nejen na společenské události, ale i v soukromí. Dokonce měla od něj na míru šitou teplákovou soupravu, která ji doprovázela v té nejdrsnější reality show Survivor.

„Můj kamarád Lukáš mi na ni udělal, tady na straně, kde mám srdce, vytetovat vlastně ouška mého pejska, která sama mám vytetovaná na ruce. A potom mi tam dal větu, kterou společně s přáteli vymysleli. A tam bylo, že i když nás nevidíš, tak jsme s tebou,“ nechala se slyšet o designérovi, se kterým jí pojí dlouholeté přátelství.

Denisa Dvořáková & OBSESSION CONCEPT STORE

Na topmodelce často uvidíte nejen modely Lukáše Macháčka, ale i vytříbené módní kousky od Michaela Kováčika. „V jeho věcech se cítím strašně příjemně, protože on to má takové do toho pánského stylu, což já miluju, ale má tam ty prvky, aby to právě zvýraznilo i tu ženskost, takže to je úplně můj šálek kávy,“ vysvětlila Denisa.

Modely designérů na společenské události většinou vybírá v OBSESSION CONCEPT STORE. Tento luxusní obchod nabízí i spoustu lukrativních zahraničních značek a návrhářů. Nechybí tu libanonský módní návrhář Elie Saab, australská značka Zimmermann, britská návrhářka Victoria Beckham nebo německá značka Jil Sander.

Investice jménem Kabelky

Denisa Dvořáková se svěřila, že si potrpí na luxusní, velmi drahé kabelky. Tou nejdražší v jejím módním ansámblu je bezesporu ikonická Chanel, často však nosí minimalistickou crossbody kabelku Bottega Veneta. „Musím říct, že kabelky mám moc ráda, a že za ně dokážu utratit hodně peněz. Ale už nejsem tak bláznivá, jako když jsem byla mladší, to je pravda. Jak jsem hodně cestovala, tak prostě tyhle obchody nemohly chybět. Obzvlášť v Paříži, Miláně a v New Yorku. To i s mojí kámoškou, s Míšou Kociánovou, jsme se vždycky plácly přes kapsu. Nějaký kousky mám ale 15, 12, 10 let, stále je nosím a starám se o ně,“ nechala se slyšet Denisa.

Kabelky jsou však opravdovou módní investicí, což nám potvrdila i renomovaná módní stylistka Irena Vokrojová, která doprovází svým odborným komentářem celý pořad. „Kdo si koupil kabelku před covidem, dneska již má zhodnocení kolem 30 %. Jsou to reálné uložené peníze,“ dodala stylistka závěrem.

Jakou změnu by ji stylistka doporučila a co dalšího na sebe prozradila Denisa Dvořáková? To se dozvíte v úvodním pořadu V šatníku slavných.

Všechny díly naleznete ZDE. Najdete tam styl Báry Polákové a Nesvadbové, Vlastiny Svátkové či Veroniky Kašákové.

Na ty nejlepší looky Denisy Dvořákové se podívejte do galerie, kde najdete i fotky z její účasti v Survivoru.

Uvažujete o obměně šatníku? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma a ušetříte!

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová